Marso.ro este magazinul destinat conducatorilor auto sau proprietarilor de masini care stiu ca anvelopele reprezinta una din cele mai importante componente ale autoturismului. Pentru cei aflati in criza de timp in ceea ce priveste schimbarea anvelopelor, pentru cei care nu au inca un furnizor serios de autoturisme pentru masina lor sau pentru flota auto a companiei pe care o detin, magazinul online Marso este varianta ideala!

Din acest magazin clientii pot comanda, evident, anvelope pentru autoturisme. Anvelopele sunt de buna calitate, apartin unor firme de renume national si mondial, sunt pregatite pentru a face fata intemperiilor si fenomenelor meteo extreme. In timp ce unii soferi opteaza pentru anvelopele All season, altii merg pe metoda clasica, aceea a schimbarii cauciucurilor la fiecare schimbare de sezon (toamna si primavara) conform legislatiei.

Anvelopele de iarna trebuie sa ajute conducatorul auto sa ajunga acasa in conditii de deplina siguranta, chiar si atunci cand carosabilul este ud, alunecos, cand afara este viscol. Anvelopele se comanda dupa dimensiune. Este foarte importanta latimea, inaltimea si diametrul anvelopei, dar si marca. In magazinul online Marso sunt comercializate anvelope Michelin, Dunlop, Good Year, Debica, Barum, Hankcook, iar lista poate continua.

Aici sunt comercializate anvelope turisme, agricole, pentru camioane sau motociclete, jante, dar sunt asigurate si servicii de schimbare a anvelopelor si nu numai. Pe site exista si o sectiune in care specialistii posteaza constant articole foarte importante despre siguranta in trarfi si importanta anvelopelor in acest sens, despre criterii de selectionare a anvelopelor precum aderenta pe teren umed, eficienta consumului de combustibil dar si zgomotul de rulare si valoarea masurata.

Produsele comandate online sau telefonic din magzinul Marso ajung acasa la client In maxim 3 zile lucratoare. Plata se face la primire, cash, pentru  a evita situatiile neplacute la produsele marcate cu stoc limitat.