Perioada in care femeile isi poarta in pantece copilul este una din cele mai frumoase perioade ale vietii lor. Nu degeaba se spune ca femeile insarcinate au o stralucire aparte, nu degeaba se spune ca simt lucruri extraordinare in interiorul lor, in corpul in care bat doua inimi. Insa aceasta perioada este si plina de sacrificii, de senzatii de greata, de probleme mai mult sau mai putin jenante. Ceea ce nu trebuie sa neglijeze mamele insarcinate este felul in care se imbraca si felul in care arata. Imbracaminte sic pentru gravidute este disponibila pe site-ul Mamaboutique.ro.

Mamaboutique este un concept foarte bine pus la punct, cu haine din materiale de cea mai buna calitate pentru femeile care poarta in pantece un copil, din materiale de buna calitate, care sa nu le ingreneze si mai mult situatia. De la costume de baie pana la rochii, de la pijamale pana la pantaloni si bluze, de la camasi pana la tinute office, toate acestea pot fi comandate din magazinul online. In perioada in care sunt insarcinate, viitoarele mamici trebuie sa fie foarte atente si la ceea ce poarta, pentru ca personalitatea lor este exprimata si prin imbracaminte si aceasta le poate influenta starea de spirit.

Hainele Mamaboutique sunt menite sa aduca un plus de eleganta doamnelor, sa le transforme in mamici moderne, cochete, care prefera sa se imbrace in haine potrivite burticii lor, care sa le evidentieze formele frumoase si burtica rotunda, si nu in haine largi, care le ascund aceasta frumusete. Pentru a comanda, clientele trebuie doar sa isi deschida un cont in magazinul online, sa plaseze o comanda ferma, sa astepte livrarea acesteia si sa imbrace haine cu stil special create pentru femeile insarcinate.

Materialele sunt fine, elastice, permit pielii sa respire, se aseaza foarte bine pe burtica in crestere si pe sanii care pot deveni foarte durerosi si iritati. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 390 lei, iar pentru comenzile mai mici de 390 lei, costul de livrare este de 19 lei. Termenul de transport este de 24-48 ore.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mamaboutique.ro