Primul mall pentru copii cu varsta de pana in 15 ani a aparut in mediul online si este disponibil tuturor parintilor care vor sa isi imbrace comorile cu cele mai noi articole aparute, care vor sa le ofere cele mai frumoase jucarii si articole utile de zi cu zi. Mallcopii.ro este un marketplace renumit cu peste 100000 de vizitatori unici.

In acest magazin online, clientii se pot inscrie in calitate de cumparatori, creandu-si un cont online dar si in calitate de vanzatori. Orice persoana juridica poate vinde imbracaminte si incaltaminte pentru copii, precum si produse de igiena, necesare la plimbare, jucarii sau accesorii. Cumparatorii trebuie doar sa isi faca un cont online si sa comande simplu si rapid orice au nevoie fara a fi necesar sa specifice de fiecare data detaliile livrarii, cu exceptia cazului in care vor sa actualizeze.

Magazinul online MallCopii ofera cele mai bune preturi la imbracaminte si incaltaminte pentru copii, la jucarii si alte produse, reprezentantii punand accent pe calitatea produselor dar si pe siguranta copiilor. Preturile sunt competitive, iar cele peste 15000 de produse destinate copiilor de la peste 100 de branduri sunt disponibile oricand pentru a fi comandate.

Parintii pot comanda accesorii pentru somnicul si alimentatia celor mici, balansoare, aspiratoare nazale, umidificatoare, aparate de aerosoli, carti si cadite, cantare si carucioare, costume de botez sau de carnaval, cosmetice pentru copii, electronice, produse pentru igiena si sanatate, incaltaminte si marsupii, paturici si jucarii de dentitie, perne si pijamale iar lista poate continua. In plus, parintii responsabili mai pot comanda si premergatoare, produse medicale, cadouri, prosoape pentru baie, scutece, servetele umede, saltele de infasat, sac de dormit, sterilizatoare si termoizolatoare, termometre si puzzle-uri, chiar si scaune auto. Sunt disponibile totodata si produse resigilate, saniute si biciclete, tot ceea ce isi poate dori un parinte pentru prichindelul lui sau pentru copilul care creste frumos si armonios si se transforma intr-un adult responsabil.

Singurul mall pentru copii cu o politica de livrare si de returnare a produselor foarte bine pusa la punct si cu o gama foarte variata de produse, Mall Copii cu sediul in sectorul 4 al capitalei isi expune articolele propuse spre achizitionare si online, intr-un magazin foarte bine aprovizionat.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mallcopii.ro