Până nu demult, oamenii obișnuiau să meargă la floraria din colț, să cumpere un buchet de flori sau să dea comandă cu câteva zile înainte de un buchet de mireasă. Acum, însă, tehnologia a evoluat, florile se vând și pe internet, iar oricine deține un dispozitiv cu acces la internet activat, va putea comanda un buchet de flori sau o cutie cu flori din florăria online Maisondor.ro. Aici, prețurile sunt mai mult decât accesibile, florile sunt mereu proaspete, aranjamentele deosebite, livrarea durează doar câteva ore, iar după realizarea buchetului clientul primește o fotografie clară a produsului și o felicitare cadou.

Ce pot comanda oamenii din magazinul online Maisondor.ro? Ei bine, se pot comanda buchete de flori, fie că vorbim de flori combinate sau doar de trandafiri, orhidee, lalele, crini, frezii, liliac, garoafe sau anemone. De altfel, clienții pot comanda celebrii trandafiri criogenați, dar și cutii cu flori, coșuri cu flori și aranjamente florale. Pentru evenimente, sunt disponibile flori special concepute pentru a fi dăruite cu ocazia aniversării zilei de naștere, de 8 martie sau Dragobete, dar și aranjamente florale pentru nunți precum buchete de nașă sau mireasă, lumânări pentru cununia religioasă și corsaje.

Se vând, de asemenea și o gamă variată de plante de apartament, de aranjamente pentru botez sau chiar și vin, șampanie, vaze, jucării de pluș și ciocolată. Modalitatea de a comanda este simplă, prin formularul din mediul online, florile sunt livrate în cele mai bune condiții, cu un aspect proaspăt și o mireasmă îmbietoare. Plata se poate face cash, prin card sau transfer bancar, chiar și prin PayPal și Bitcoin.

Pentru orice ocazie specială și nu numai, florăria online Maisondor.ro este varianta ideală pentru comandarea unui buchet de flori sau a unui aranjament floral. Cu o gamă variată de flori și o echipă de specialiști care au transformat pasiunea pentru flori într-o afacere, toate aranjamentele vor avea un aspect deosebit. Livrarea este gratuită în București și durează 2 ore, iar în cazul în care nu sunteți mulțumit veți primi banii înapoi.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Maisondor.ro