Un magazin online special conceput pentru persoanele care vor să depășească toate regulile, să se îmbrace și să își accesorizeze ținutele într-un stil nonconformist, vesel, plin de personalitate este Mahoni.ro. Printurile sunt jucăușe, culorile sunt superbe, combinațiile au accente boho, hainele și accesoriile din magazinul online pot fi comandate de către persoane fără rețineri.

Ce se poate comanda prin crearea unui simplu cont pe site? O mare varietate de produse de la rucsacuri, bluze, cămăși, pantaloni, colanți, tricouri, eșarfe, fulare, coliere, chiar și tatuaje temporare; nu este un magazin destinat exclusiv adolescenților, deși cea mai mare parte a cumpărătorilor intră în această categorie. Este un magazin ale cărui oferte sunt destinate persoanelor care vor mereu să își personalizeze și îmbunătățească fiecare ținută.

În cazul în care produsul comandat nu se potrivește din punct de vedere al mărimii sau al așteptărilor clientei, acesta poate fi returnat însă, cu un ghid de mărimi foarte bine pus la punct și o descriere în detaliu a acestora, returnarea este mai rar întâlnită. După ce cumpărătorul se înscrie pe site făcându-și un cont, își alege produsul potrivit, îl comandă și confirmă comanda, acesta este livrat prin curierat rapid în maxim 3 zile lucrătoare în orice localitate din țară, valoarea comenzii minime fiind de 39 de lei. Plata se poate face ramburs, cu cardul sau prin bancă, iar specialiștii Mahoni.ro stau la dispoziția clientelor pentru a le ajuta să își aleagă mărimea potrivită sau să facă anumite combinații de două sau mai multe produse sau accesorii. Livrarea este gratuită la comenzile de peste 250 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Mahoni.ro