Magazinul online Magoland.ro, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul vanzarilor, ofera numai servicii si produse de buna calitate clientilor. Produsele comercializate in cadrul magazinului apartin unor branduri extrem de cunoscute, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate, activitatea reprezentantilor companiei avand ca si obiectiv principal crearea unui tinut al cumparaturilor online foarte diversificate, in care clientii beneficiaza de suport tehnic din partea unei echipe de profesionisti. Magoland are in oferta epste 100000 de produse la preturi foarte atractive pentru toate categoriile de persoane.

Concret, ce pot achizitiona clientii din magazinul online Magoland? Ustensile de gradinarit, de la masini de tuns iarba pana la motocoase, pompe, motosape, motofierastraie, aparate de curatat, sere, solarii, motoare electrice, accesorii pentru campind, dar si scule electrice si unelte, de la generatoare si fierastraie circulare pana la dispozitive de sudura, scule de mana si accesorii, masini de taiat gresie sau utilaje pentru constructii. Oferta este la fel de varita si in domeniul auto-moto, de la baterii auto pana la accesorii si dispozitve ce tin de securitate, huse si accesorii roti sau piese de schimb auto.

Sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret electrocasnice, laptopuri, tablete si telefoane, dispozitive sport, televizoare, aparate foto si electronice, PC-uri si periferice, accesorii de iluminat si electrice, produse pentru bucatarie sau pentru ingrijire personala iar lista poate continua. Practic, clientii pot cumpara orice dintr-un magazin aflat la un click distanta, economisind astfel timp si bani. Principiul de cumparare este simplu. Clientii trebuie doar sa fie de acord cu politica de confidentialitate a datelor personale, sa isi creeze un cont si sa introduca in cosul virtual produsele pe care le doresc si de care au nevoie.

Dupa confirmarea comenzii, distribuitorul autorizat Magoland va trimite in cateva zile lucratoare, in maxim 72 de ore produsul sau produsele la domiciliu. In plus, clientul va beneficia oricand de consultanta tehnica, la achizitionarea produselor, acolo unde este specificat pe site ca transportul este gratuit nu se va percepe nicio taxa de transport.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Magoland.ro