Un magazin ideal pentru orice posesor de telefon mobil, Magdiscountgsm are in oferta cele mai bune huse si folii de protectie pentru telefoane. De la modelele Iphone si Samsung pana la modelele Huawei, husele si foliile de protectie de plastic sau de sticla sunt perfecte. In plus, nu doar acestea reprezinta ofertele magazinului cu discounturi, ci si adaptoarele pentru priza, produse pentru albirea dintilor, jucarii squishy, incarcatoare, cabluri, casti audio si Bluetooth, display pentru telefon, baterii pentru telefoane si multe altele.

Practic, orice accesoriu pentru telefon este disponibil la cel mai bun raport calitate-pret. In magazinul online Magdiscountgsm clientii pot gasi accesorii la modele de telefoane pentru cre in mod normal le-ar fi foarte greu sa le gaseasca in magazinele specializate. Sunt disponibile produse apartinand unor branduri de renume la nivel national si international, de la Alien Surface la Apple, de la Elegance Luxury la Floveme sau iPaky.

Preturile sunt accesibile, de la sub 10 RON la peste 300 de RON in functie de bugetul si de exigentele clientului. O data cu alegerea produsului de pe site, se va apasa butonul Adauga in cos. Apoi se va vizualiza cosul de cumparaturi pentru a finaliza comanda. O data finalizata si confirmata telefonic, produsele vor fi trimise prin serviciile de curierat la domiciliul clientului in doar cateva zile lucratoare. Plata se realizeaza prin mai multe metode: fie in sistem ramburs, prin transfer bancar sau ordin de plata ori plata la sediu, integral.

Livrarea produselor la domiciliu se face in maxim 48 de ore lucratoare, iar in cazul in care produsul nu corespunde cerintelor clientului, poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice. Administrarea contului de client este simpla, datele pot fi modificate in cazul schimbarii numarului de telefon sau a adresei clientului, chiar si modificarea comenzilor este posibila prin folosirea formularului de contact de pe site. Ceea ce inseamna ca in magazinul online Magdiscountgsm clientii vor gasi tot ceea ce le este necesar pentru a-si “dota” telefonul conform ultimelor tendinte in moda si pentru a-l proteja de lovituri, picaturi de apa, de praf si de alte intemperii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Magdiscountgsm.com