La aniversări ori la un botez, de Paște ori de Crăciun, de 8 Martie sau Ziua Îndrăgostiților, cadourile semnifică gestul cel mai frumos pe care îl poți face pentru a arăta ce simți pentru persoana dragă. Ocaziile sunt numeroase iar nouă, tuturor, ne place să oferim sau să primim un cadou. De aceea, experiența de peste 20 de ani în comerțul cu cadouri a echipei magazinului online LuxuryGifts.ro, ne poate face să credem că acesta este o opțiune bună, atunci când suntem în pană de idei.

Un cadou trebuie să reflecte sentimentele persoanei care îl oferă, potrivindu-se totodată cu personalitatea persoanei care îl primește, iar din acest motiv, scopul magazinului este de a cunoaște, mai întâi de toate, cumpărătorul. LuxuryGifts.ro comercializează bijuterii, cadouri pentru ea și pentru el, cadouri pentru birou și pentru colegi, dar și cadouri pentru nuntă și botez. Reducerile de preț sunt periodice, iar la prima comandă beneficiați de un voucher cadou. Calitatea produselor este garantată, comanda se plasează simplu și rapid, iar ambalarea cadoului dorit se va face cu grijă, în atelier.

Pentru a mulțumi un număr cât mai mare de clienți, magazinul online LuxuryGifts.ro pune la dispoziție cadouri deosebite, la toate categoriile de preț. Gama de produse este variată, iar transportul coletelor este gratuit în București și în toată țara, dacă valoarea comenzii depăşeşte 100 lei. Livrarea este rapidă, se realizează prin intermediul firmei de curierat Fan Curier, iar pentru comenzile mai mici de 100 de lei, veți achita un cost suplimentar de 9 lei.
În plus, un alt avantaj îl constituie posibilitatea de a returna produsul în termen de 30 de zile de la primire, în cazul în care nu sunteți mulțumit de acesta.