A întreține sau a renova o locuință nu constituie chiar cele mai simple obiective pe care oamenii le pot duce la bun sfârșit. Pentru a avea acces complet la cele mai noi produse și oferte în domeniu, magazinul Luxuriante.ro oferă cumpărătorilor interesați cele mai bune oferte la obiecte de mobilier, corpuri de iluminat, textile, tablouri sau accesorii pentru o casă inteligentă. Magazinul online Luxuriante.ro este acum unul din cele mai apreciate site-uri ce se ocupă cu comercializarea corpurilor de iluminat și decorațiunilor, cu oferte speciale la candelabre, textile pentru casă și alte. Misiunea acestui magazin este aceea de a oferi cele mai bune soluții prin produse importate, articole despre care echipa de designeri garantează că se integrează în orice spațiu, în mod armonios. Experții magazinului Luxuriante.ro oferă o gamă variată de produse, transformă decorarea casei într-o activitate simplă și ușoară și pun la dispoziție mai multe modalități de plată clienților, de la cea ramburs până la plata cu card bancar sau în rate egale.

Comandarea produselor se face online, rapid și simplu, adăugându-le în coș și confirmând comanda chiar fără a crea un cont de client (deși acesta este ideal pentru reducerile periodice și promoțiile afișate). În cazul în care produsul nu corespunde exigențelor clienților, acesta poate fi returnat în cele mai bune condiții, în 14 zile calendaristice. Luxuriante are o ofertă variată la obiecte de mobilier, de la canapele, biblioteci, comode, mese, oglinzi și scaune până la obiecte de iluminat precum aplice, becuri decorative și candelabre, lustre și spoturi, accesorii de iluminat în baie sau în camera copilului. Textilele pentru casă includ cearceafurile, lenjeriile de pat, pernele, textilele pentru baie, șervețele și fețele de masă. Tablourile sunt și ele accesorii ce nu ar trebui să lipsească din nicio încăpere, tocmai pentru că oferă un farmec aparte.

În plus, prin simpla abonare la newsletter-ul magazinului veți primi o reducere de 10%, valabilă la prima comandă.
Nu în ultimul rând, Luxuriante promovează și conceptul de casă inteligentă, categorie ce include produse pentru controlul încălzirii, dar și cadouri și decorațiuni pentru diferite evenimente.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Luxuriante.ro