Una din cele mai cunoscute companii care ofera persoanelor interesate sa calatoreasca in afara tarii posibilitatea de a o face este Lufthansa. Desi nu are o istorie indelungata, aceasta companie este foarte apreciata de pasagerii din Romania si din intreaga lume pentru serviciile pe care le ofera. Pentru ca foarte multe persoane aleg sa zboare peste hotare fie pentru a-si face concediul, fie pentru a pleca la munca, acestia au nevoie de o companie foarte serioasa, cu servicii in interesul clientilor, o companie cu oferte speciale pentru bilete si destinatii. Cu un site foarte bine pus la punct, https://www.lufthansa.com/ro/en/homepage, Lufthansa prezinta in mediul online oferte speciale fara costuri ascunse, garantand maxim de confort in timpul zborului, cu servicii descrise in mod clar. Site-ul este foarte intuitiv si usor de folosit, insa singura mentiune ar fi ca este in limba engleza, o limba destul de populara in ziua de azi. Clientii Lufthansa care acceseaza site-ul au posibilitatea de a-si inchiria chiar si o camera de hotel, o masina, de a gasi destinatiile la care ajung avioanele Lufthansa, de a opta pentru una din metodele de plata la indemana clientilor.

Gratie motorului de cautare intuitiv, pasagerii pot introduce locul de plecare, clasa la care doresc sa calatoreasca si destinatia, si vor afla ce zbor trebuie sa rezerve pentru a ajunge la timp si in conditii de deplin confort si siguranta la destinatie. De asemenea, pasagerii au optiuni suplimentare, servicii pe care se pot baza ori de cate ori apeleaza la aceasta companie, spre exemplu isi pot alege locul pe care sa se aseze in timpul calatoriei, pot alege sa ia mai multe bagaje cu ei, pot sa isi inchirieze masina direct de pe site pentru momentul in care ajung la destinatie, pot inchiria chiar si o camera de hotel, se pot bucura de preparate culinare extraordinare in avion, de internet pe toata durata calatoriei si de multe alte avantaje.

Lufthansa ofera pasagerilor si posibilitatea de a-si amana zborul si de a primi banii inapoi, pot gasi online informatii importante despre bagajele de mana si de cala, despre produsele interzise sau restrictionate, despre clasa la care doresc sa calatoreasca si avantajele fiecareia, precum si despre meniurile disponibile in timpul zborului.