Daca pana nu demult, un zbor cu avionul era doar un vis pentru cei care isi doreau sa plece in strainatate folosind un mijloc de transport rapid si sigur, acum unzbor cu avionul este usor de rezervat, chiar din mediul online. Site-ul https://www.lot.com/ro/en/ ofera pasagerilor posibilitatea de a-si rezerva cursa de avion, masina de inchiriat sau camera de hotel pentru un concediu de vis sau pentru o calatorie in plan profesional foarte reusita. Avand un motor de cautare foarte intuitiv, site-ul LOT ofera cleintilor posibilitatea de a gasi zborul ideal introducand locatia de plecare, destinatia, data plecarii si data intoarcerii, numarul de pasageri si clasa la care doresc sa calatoreasca. In acest fel, este foarte simplu sa gaseasca si sa isi rezerve atat biletul de zbor, cat si camera de hotel unde vor petrece cateva zile sau chiar saptamani.

Pe site sunt disponibile informatii despre bagajele pe care le pot lua pasagerii cu ei in calatorii, despre regulile privind greutatea bagajelor si interdictiile la anumite produse, precum si despre destinatiile la care pot ajunge mult mai repede decat folosind alte mijloace de transport precum masina personala sau autocarul.

Pe site, clientii au posibilitatea sa isi rezerve un bilet de zbor, o masina de inchiriat care sa ii astepte in aeroportul unde urmeaza sa aterizeze, sa isi rezerve o camera de hotel si sa afle toate detaliile importante despre cum se pot pregati de zbor, despre conditiile de zbor cu copiii sau cu pasagerii cu dizabilitati, cu animalele de companie, despre conditiile de transport al produselor alimentare sau echipamentelor sportive.

Mai mult decat atat, pasagerii vor afla si de avantajele pe care le vor avea la una din clasele pentru care vor opta, despre muzica si filmele de care se pot bucura in timpul zborului, despre preparatele pe care le pot gusta si bauturile pe care le pot comanda in timpul zborului. De asemenea, pasagerii vor afla si despre posibilitatile de plata ale biletelor de avion, despre cum isi pot planifica o calatorie cap-coada, despre multiplele avantaje pe care le vor avea numai accesand site-ul.