Libris.ro este un magazin online bazat îndeosebi pe comerțul cu cărți. În ultima vreme, magazinul s-a specializat și pe cărți audio, jocuri, muzică, filme, cărți în engelza și produse naturiste. Cu toate acestea, produsele principale care se vând și atrag clienți către site ramân cărțile. Magazinul oferă o gamă diversificată de cărți precum: afaceri, beletristică, drept, gastronomie, sănătate, etc. Magazinul, fiind axat pe cărți, vă pune la dispoziție pagini ultile precum: top vânzări, noutăți, promoții, pagină cu autori și o pagină cu edituri.
Magazinul este unul cu vechime și au onorat peste 1.500.000 de comenzi și 7.000.000 de cărți expediate. Magazinul a ajutat asociația „Salvați Copii” cu suma de 100.000 euro din partea clienților. Magazinul online are ca bază o veche librărarie din Brașov, ea a fost deschisă în anul 1991 și a fost prima librărarie din oras.

Experiența în domeniul librăriei s-a făcut rapid remarcată și în mediul online prin site-ul libris.ro
Câteva informații despre ce poți găsi pe site: 33.000 de titluri în lb. româna, peste 90.000 de cărți în lb. engleză, peste 1800 de filme, peste 1500 de jocuri, peste 700 de ebook-uri si peste 1800 de tiluri în categoria muzică.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Libris.ro