O librarie pur romaneasca, care a luat fiinta din incercarea unor oameni de a readuce cultura si lectura pe primul plan in viata copiilor si, de ce nu, si a oamenilor mari, Librariadelfin.ro este raspunsul la intrebarile pasionatilor de carti si nu numai. Aici, oferta de carti scolare, de carti de beletristica, de papetarie si birotica este foarte variata, preturile sunt prmotionale iar recomandarile specialistilor sunt demne de luat in calcul.

In oferta librariei online Delfin intra atat manualele scolare cat si cartile de Bacalaureat, atat cartile de drept cat si cele pentru evaluarea finala la clasele II, IV, VI si VIII, atat rechizitele scolare cat si cartile de specialitate in medicina, manualele si auxiliarele scolare, enciclopediile, cartile business sau jocurile de societate. In permanenta apar carti noi in librarie iar acest lucru este anuntat pe prima pagina, pentru ca cititorii fideli sa stie catre ce isi mai indreapta atentia. Libraria online Delfin ofera o gama completa de materiale didactice atat pentru cei din cadrul invatamantului preuniversitar cat si universitar, precum si produse de birotica si papetarie la preturi de promotie. Comandarea uneia sau mai multor carti se face in mod simplu si rapid, prin crearea unui cont, completarea unui formular si alegerea detaliilor de livrare si plata. Comanda confirmata este livrata in maxim 72 de ore de la procesarea comenzii, in general termenul este mult mai mic.

Clientii pot plati fie in sistem ramburs fie in avans prin transfer bancar sau plata in trezorerie. Tariful national perceput de curieri nu este mare, iar comenzile mai mari de 300 de lei beneficiaza de transport gratuit. Cei care doresc sa isi comande un manual sau o carte de beletristica sunt invitati sa rasfoiasca oferta online a librariei, sa se orienteze catre ceea ce le este necesar si sa nu treaca cu vederea si alte carti sau articole necesare acasa, la birou, la cursuri sau oriunde isi pun la contributie mintea.

Libraria online ofera elevilor, studentilor, parintilor, profesorilor, posibilitatea de a comanda carti, manuale, auxiliare, in cele mai bune conditii, la cel mai bun pret.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Librariadelfin.ro