Unii oameni traiesc prin si pentru carti. Altii pur si simplu si umplu timpul cu o activitate placuta pentru trup si minte – cititul. Libhumanitas.ro este libraria online de unde pot fi achizitionate cele mai importante titluri de carti mai vechi sau mai noi, carti bune cu subiecte fascinante sau carti de specialitate. In prezent nici macar nu mai este necesar ca oamenii sa intre intr-o librarie pentru a-si comanda o carte, cu atat mai putin sa faca un drum lung pana la biblioteca pentru a o imprumuta. Comanda se face rapid, direct pe site-ul Libhumanitas si ajunge in cateva zile.

Pot fi achizitionate chiar si carti care au reducere, ceea ce in librariile fizice se intampla prea rar. Metodele de livrare difera, de la livrarea prin curierat pana la livrarea prin posta, in functie de optiunea clientului. Cartile se pot plati direct cu cardul pe site sau pur si simplu cash la primire. Interactiunea cu site-ul este simpla, este un site usor de folosit si de navigat, oferind sute de produse foarte bune si foarte cautate. Cartile se impart in mai multe categorii, de la carti pentru copii, manuale scolare, carti in limbi straine pana la chilipiruri la 3-10 lei, carti specializate de drept sau economie, de filozifie sau eseistica, pana la enciclopedii. Humanitas vinde si audiobook-uri, in format CD sau MP3, cat si e-books – carti in format electronic ce pot fi citite cu ajutorul celebrelor e-book-readere, dar si pe tablete sau laptopuri. Aceste carti virtuale includ titluri din domenii precum divertisment, critica, eseistica, arta si filologie, iar lista poate continua.

Categoria cadouri include muzica si film, pachete cadou, board games si editii de colectie Humanitas precum si carti cu autograf. Cartile sunt cele mai bune remedii impotriva plictiselii, cea mai buna metoda de a elimina stresul si de a imbogati cultura generala. Nu este nevoie de nicio ocazie speciala pentru a darui sau pentru a cumpara carti, ci doar de setea de cunoastere care poate fi stapanita cu succes de cartile din libraria Humanitas Online. Transportul gratuti se aplică pentru comenzile de peste 119 lei, un produs poate fi returnat în termen de 30 de zile. Magazinul livrează de asemenea și în afara țării.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Libhumanitas.ro