Dacă ești în căutarea unor jocuri de societate sau boardgames, atunci magazinul LexShop.ro este cea mai buna alegere. Magazinul oferă o gamă vastă de produse, peste 4000 la număr. Pe site veți găsi produse din categorii precum figurine, board games, benzi desenate, jocuri, jucării, puzzle, lego, filme, rechizite, etc. Magazinul se adresează copiilor de toate vârstele, iar din acest motiv magazinul are și o gamă largă de produse.

Dacă doriți produse la preț redus puteți opta pentru cele aflate în pagina numită lichidare, oferte speciale sau deteriorate. Cele mai mari reduceri vor fi pentru produsele deteriorate sau resigilate. Magazinul deține și un blog, pe el se postează periodic informații despre produsele noi afișate pe site sau știri din domeniul jocurilor.

Despre produsul zilei – În fiecare zi de la ora 8:00 pana la ora 24:00 va fi disponibil un produs care va avea 20% reducere. Oferta fiind valabilă în limita stocului disponibil. Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri.

Pentru simpla abonare la newsletter, veți fi răsplătiți cu un voucher de 15 % reducere la orice produs. Magazinul oferă de asemenea posibilitatea de ambalare a cadourilor, costul fiind unul redus. Transportul gratuit se aplică la comenzile mai mari de 150 ron, livrarea fiind rapidă iar coletul se poate verifica la primire. Produsele se pot returna în termen de 14 zile iar taxa de transport va fi achitată de către client. Costul de transport este de 7,9 lei pentru coletele cu o valoare mai mica de 150 ron. Pentru retur trebuie completat formularul de retur.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Lexshop.ro