Pentru orice om, mediul in care traieste este foarte important. O casa foarte frumos amenajata va aduce nu numai satisfactie locatarilor ci si un sentiment de siguranta. Sunt atat de multe de cumparat atunci cand oamenii se muta la casa noua, dar si atunci cand fac renovari si isi dau seama ca unele obiecte vechi nu mai sunt necesare sau trebuie inlocuite. In fond, un set de cesti sau de pahare, un suport de ustensile si chiar un cuier nu pot avea o durata de viata de cateva zeci de ani si trebuie din cand in cand inlocuite. Site-ul Levol.ro ofera tuturor clientilor, indiferent de varsta, de conditie sociala sau de buget, posibilitatea de a comanda accesorii potrivite pentru fiecare camera a locuintei, obiecte mici de mobilier, etc.

Pentru a comanda de pe site-ul Levol produse, clientii trebuie sa isi creeze un cont pe site, dar o pot face si telefonic sau prin e-mail. Categoriile de produse sunt exprimate in stanga paginii iar in campul de cautare clientul poate gasi exact ceea ce isi doreste. Va fi necesara specificarea adresei complete si a numelui clientului, dar si alegerea metodei de plata.

Livrarea se face gratuit pentru comenzi ale caror valoare depaseste 200 de lei, in termen de maxim 2 zile lucratoare, pe tot teritoriul Romaniei. Pentru comenzile ale caror valoare este mai mica de 200 de lei, transportul costa 16 lei si se face prin servicii de curierat rapid. Cumparaturile pe site sunt simple si foarte confortabile, clientii avand toata sustinerea specialistilor din momentul in care isi aleg produsul necesar si pana la momentul livrarii acestuia acasa.

Clientii pot alege sa plateasca ramburs sau online cu cardul deoarece site-ul dispune de sistemul 3D secure, cel mai elaborat si mai sigur in ceea ce priveste platile online in societatea moderna. Clientii care recomanda produsele cumparate din acest magazin prietenilor pot castiga in urma vanzarilor generate, cu un comision de 10% aplicabil la toate produsele Levol. Concret, ce pot cumpara clientii din cadrul magazinului online Levol? Decoratiuni, obiecte necesare in orice bucatarie, in living sau in dormitor, produse indispensabile in baie si corpuri de iluminat, toate la cel mai bun raport calitate-pret!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Levol.ro