Unul din cele mai apreciate magazine din tara cu o oferta de nerefuzat la produse pentru casa si gradina, Leroymerlin.ro este prezent in optiunile multor clienti de toate varstele si categoriile sociale. Magazinul isi surprinde clientii cu cele mai bune oferte si preturi la materiale de constructii, accesorii pentru baie si bucatarie, la scule si unelte, feronerie si vopseluri, la aparate de incalzire si de aer conditionat, la decoratiuni si obiecte de iluminat precum si la parchet, gresie si faianta. Cu alte cuvinte, oferta este foarte variata iar clientii au de unde sa isi aleaga tot ceea ce le este necesar pentru a-si ridica, amenaja sau reamenaja o casa, un apartament, o incapere.

Pe site este disponibila si o sectiune DIY (Do it Yourself – Fa-o singur) pentru cei mai incapatanati clienti care nu vor sa cheme acasa specialistul si vor sa faca o incercare pentru o amenajare personala si personalizata. Cum se comanda din acest magazin online? Simplu! Clientii intra in magazinul online, isi fac un cont, se autentifica, aleg produsele pe care doresc sa le achizitioneze, le adauga in cosul virtual si apoi finalizeaza si confirma comanda.

O data finalizata si confirmata, comanda este livrata la domiciliul clientilor in cel mai scurt timp posibil. Acestia au posibilitatea de a returna produsele in cazul in care nu se potrivesc cerintelor si nu se pliaza preferintelor acestora. Returul se face in cele mai bune conditii si in timp record. De ce servicii mai beneficiaza clientii Leroy Merlin care comanda produse online? De serviciile de debitare lemn dar si de mixare vopsea, actiuni dificil de intreprins de clientii fara experienta.

In cazul in care investitia necesita mai mult decat pot oferi clientii, acestia isi pot face un card de cumparaturi cu rate fara dobanda pe care sa isi cumpere produsele necesare. Articolele de inspiratie pentru proiectele de acasa si articolele din sectiunea “Cum sa faci bine” sunt de apreciate de clienti.

Orice tip de modificare, reamenajare sau redecorare in locuinta este posibila acum gratie magazinului online Leroy Merlin de unde oricine poate comanda, indeosebi cei care nu au un centru in orasul lor.

Program Leroy Merlin:

  • L-S 07:00 – 21:00
  • D Închis.

Magazine Leroy Merlin: București, Craiova, Constanța, Ploiești, Brașov, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Cluja Napoca, Bacău, Iași, Oradea, Suceava.