Din pacate, din ce in ce mai multe persoane au probleme de vedere. Acestea se manifesta fie la varste fragede, fie la maturitate. Problemele de vedere pot avea mai multe cauze. Exista cauzele genetice, dar si cele ce tin de folosirea dispozitvelor conectate la internet precum laptop, telefon mobil sau tableta in exces si desigur cauzele medicale. Lens.ro este unul din putinele magazine online in care se comercializeaza lentile de contact zilnice, lunare, colorate, tonice, iar lista produselor este mult mai larga.

Lentilele de contact se elibereaza pe baza de prescriptie medicala, sunt produse de cea mai buna calitate, in conformitate cu normele medicale. Magazinul online nu comercializeaza numai lentile de contact ci si accesorii precum picaturi oftalmologice, solutii, dar si ochelari de soare si rame de ochelari.

Lentilele de contact incep sa castige din ce in ce mai mult teren in fata clasicilor ochelari. Acestea nu sunt deranjante, nu trebuie sterse mereu, nu se aburesc, iar daca sunt intretinute asa cum trebuie sunt extraordinare si nimeni nu isi va da seama de prezenta lor in ochi. Lentilele de contact se pot comanda online, pe baza prescriptiei de la medic, transportul se face prin curierat rapid, livrarea nu dureaza mai mult de 24-48 de ore iar pentru comenzile ce depasesc 190 de lei nu se percep taxe de livrare.

Plata poate fi efectuata in sistem ramburs, prin transfer bancar, sau pe card. Toate conditiile unei colaborari moderne sunt asigurate clientilor care isi doresc o pereche de lentile de contact noi, care pun accent pe sanatatea lor si chiar si clientilor care vor sa isi schimbe culoarea ochilor, sa faca o modificare vizibila in aspectul lor fizic. Lentilele de contact reprezinta cea mai noua si mai eficienta metoda de corectare a defectelor oftalmologice, de inlocuire a clasicilor ochelari de vedere.