Pana nu demult, florile artificiale nu mai erau deloc la moda. Acestea erau simple elemente decorative care nu mai erau acceptate de tendintele in acest domeniu. Acum insa, oamenii s-au reorientat. Atat acasa cat si la birou, indiferent unde se afla, isi cumpara plante decorative de plastic pentru a anima putin atmosfera. Iar acesta este un lucru bun din mai multe puncte de vedere: oamenii nu trebuie sa le ude, nu risca sa se usuce plantele, personalizeaza spatiul si creeaza o atmosfera vie, sofisticata si revigoranta. Pe site-ul leafshop.ro clientii pot gasi tot felul de plante decorative de mari sau mici dimensiuni pentru decorarea spatiului de locuit sau de lucru.

Plantele artificiale nu au nevoie de ingrijire zilnica, fiind suficient sa le stearga de praf o data la cateva zile, insa au un aspect extrem de realist si sunt rezistente in timp. Aceste plante iau forma unor flori, frunze, fructe, bonsai, plante suculente sau buxus artificial precum si plante curgatoare. Se potrivesc atat acasa cat si in hoteluri, restaurante, afaceri HoReCa sau birouri. Aranjamentele din flori artificiale decoreaza spatiile de birouri, restaurantele, barurile, terasele si pensiunile in mod corect.

Cu sediul in Cluj-Napoca, reprezentantii acestui site ofera clientilor din intreaga tara sansa de a-si amenaja casa cu stil. Cei care vor sa devina parteneri o pot face, avand numeroase beneficii financiare si nu numai. Plantele decorative sunt usor de comandat, prin crearea unui simplu cont pe site, sunt usor de transportat, rezistente pe o perioada foarte lunga de timp, nu provoaca alergii si arata la fel chiar si peste cativa ani.

Comanda produselor din Leafshop se poate face online, prin e-mail sau prin telefon, plata fiind efectuata online prin card bancar, prin virament bancar sau in sistem ramburs. Livrarea se realizeaza rapid in maxim 7 zile lucratoare cu taxa unica de livrare pe teritoriul tarii. pentru comenzi mai mari de 250 de lei, transportul produselor este gratuit. Daca insa produsele nu se potrivesc cerintelor sau exigentelor clientilor, acestea pot fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la primire, in starea in care au fost livrate, cu garantia primirii banilor inapoi tot in decurs de 14 zile calendaristice.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Leafshop.ro