Reclama este sufletul comertului. Acest principiu este valabil si astazi, ca si acum cateva decenii bune, cand a fost rostit pentru prima data. Reclama acum insa consta in promovarea in mediul online. Pe principiul “daca nu esti pe internet, nu existi”, specialistii agentiei de marketing online Leadmagnet.ro ofera cele mai bune servicii, nu doar strategii si cele mai bune rezultate, nu doar promisiuni! Leadmagnet se adreseaza tuturor celor care au o afacere sau vor sa isi deschida un business si sunt interesati de cresterea vanzarilor. Cu unul din pachetele de pe site, cu siguranta concurenta ramane mult in urma. Cei care doresc sa faca bani online folosindu-se de cunostintele si de pasiunea lor pot opta pentru serviciul de creare site pentru marketing afiliat din partea unor specialisti cu peste 9 ani experienta si sute de mii de dolari din vanzari generale.

Promovarea functioneaza foarte bine si aduce profit clientilor – numai in ultimii ani, acesti profesionisti au realizat sute de proiecte online axate mai mult pe vanzari sau marketing online, realizand site-uri care vand! Investitia se amortizeaza in cateva saptamani, iar alegerea este una inspirata! Leadmagnet ofera si articole care vin in sprijinul celor care cauta orice modalitate prin care isi pot promova afacerea, articole in care vorbesc despre strategii de storytelling sau strategii de includere a cuvintelor cheie cu intentie comerciala.

In plus, investitia se va amortiza in doar cateva luni de folosire a acestor servicii. Exista modalitati clare de a atrage mai multi clienti, de a atrage mai multi utilizatori la webinarii si de a sparge miturile si legendele despre marketingul afiliat. Oferta de servicii este foarte variata si implica si reduceri. Pentru companiile care vor mai mult succes exista posibilitatea crearii unui site care vinde, iar pachetele sunt foarte avantajoase atat pentru firmele mici si mijlocii, cat si pentru companiile ce nu au capacitatea de a onora intr-un scurt timp comenzi multe in plus. Se vor seta servicii complete, un magazin onine cu module de marketing, un sistem multilingual in multiple limbi straine, dar si un Facebook Shop si un asistent virtual ce raspunde automat intrebarilor puse de fanii paginii si de persoanele interesate de servicii.