Un site web foarte bine pus la punct, util atat celor care vor sa vanda, cat si sa cumpere, sa isi faca cunoscuta afacerea sau serviciile pe care le ofera, Lajumate.ro este foarte cunoscut si apreciat de toti cei care prefera sa faca afaceri si tranzactii cu alti oameni, persoane fizice sau juridice, intr-un mod mult mai simplu si interactiv. Cu alte cuvinte, Lajumate.ro ofera persoanelor interesate oportunitatea de a vinde, de a inchiria, de a cumpara sau de a dona unele bunuri. Lajumate persoanele interesate isi pot gasi un job stabil, isi pot cumpara o casa, isi pot vinde masina, pot inchiria o garsoniera, pot da la schimb laptopul pentru un telefon mai performant, pot vinde un gadget de generatie mai veche sau pot sa doneze hainutele celor mici altor mamici de pitici.

Pentru adaugarea unui anunt, este suficient ca persoanele interesate sa apese pe butonul Adauga anunt, sa se inregistreze, sa isi creeze un cont sau sa continue cu contul de Facebook, sa completeze absolut toate datele necesare si sa astepte sa fie contactati pentru anuntul lor. un singur cont creat este valabil atat pe Lajumate.ro, cat si pe celelalte site-uri administrate, Homezz, Carzz, Jobzz.

Cautarea unui anunt pe Lajumate este extrem de simpla, gratie motorului de cautare facil, ce permite scrierea unui cuvant sau a unui grup de cuvinte, introducerea locatiei, dar si alegerea domeniului. Anunturile apatin domeniilor precum auto-moto, moda-frumusete, locuri de munca, mamici si pitici, animale-agro-industrie, electronice si electrocasnice, afaceri si servicii, sport-hobby-timp liber si casa si gradina.

In alta ordine de idei, postarea anunturilor este un serviciu gratuit, iar pentru fiecare domeniu in parte sunt cateva zeci, daca nu sute de mii de anunturi din intreaga tara. Cumparatorii si vanzatorii trebuie doar sa aleaga categoria care ii intereseaza, sa aleaga orasul in care locuiesc sau oraele invecinate si sa isi caute sau sa isi puna spre vanzare produsele.

Totodata, Lajumate este si un site unde oamenii isi pot face cunoscuta afacerea, isi pot prezenta serviciile, isi pot gasi clienti si isi pot planifica vacanta, unele activitati de sport si timp liber.