Laami.ro este un magazin online care ofera clientilor produse din piele naturala de bovina si de piton, de la genti de mana, de umar pana la curele deosebite. Laami este u brand italienesc, nou pe piata romaneasca, ce provine din orasul San Miniato si isi deschide magazine online in intreaga lume, inclusiv in Romania. Creatiile sunt din piele naturala de piton, unice, pictate si confectionate manual, pe premiza ca gentile si accesoriile au un rol foarte important in viata femeilor cochete. Modelele din colectia Laami sunt unice si deosebite.

Fiecare produs este prezentat in detaliu pe site cu fotografii conforme cu realitatea, astfel incat doamnele sa stie exact ce comanda si la ce trebuie sa se astepte atunci cand plaseaza o comanda pe site. Pentru a plasa o comanda on-line, clientul trebuie sa completeze datele de contact pentru operatiunea de facturare si livrare a produselor comandate. Comenzile telefonice si online se proceseaza si se trimit in cel mai scurt timp posibil direct la domiciliul clientilor.

Fiecare geanta sau poseta are captuseala din bumbac, piele naturala de bovina, de piton, reptila sau strut, fiind fabricata in Italia in editie unic, manual, nu in serie. Laami satisface cerintele clientelor oferind garantie produselor si posibilitatea schimbarii sau returnarii in temeiul conditiilor legale. In cazul in care produsele dorite nu sunt pe stoc, clientii pot lua legatura direct cu specialistii acestui magazin online pentru a vedea daca se mai pot reproduce sau nu.

Transportul este gratuit catre clientii din toata tara iar in cazul returului, clientii suporta taxele de transport. In cazul in care produsele nu sunt in conformitate cu cerintele clientelor, acestea pot fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Plata se poate efectua in sistem ramburs sau online cu cardul de debit sau de credit fara comisioane suplimentare.

In concluzie, pentru a comanda o geanta deosebita pe care doamnele sa o poata purta la locul de munca, la un eveniment deosebit, la cursuri sau in alta parte, este suficienta accesarea site-ului Laami si alegerea gentii din piele naturala, din piele de piton sau a accesoriului potrivit!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Laami.ro