Cu o activitate de aproape 10 ani în domeniul comerțului, Kurtmann.ro oferă piese vestimentare de calitate, în stare impecabilă și la prețuri atractive. Magazinul a reușit să aducă servicii de înaltă calitate în mediul online din țară, fiind primul magazin online de îmbracaminte, capabil să ofere clienților produse de calitate și să stabilească o relație de încredere și respect cu aceștia.
Echipa din spate adaptează constant ofertele și serviciile în funcție de exigențele clientelei, îndreptându-și atenția spre potențialul cumpărător. În plus, pe lângă prețurile accesibile,  toate produsele afișate pe Kurtmann.ro sunt disponibile pe stoc în momentul afisarii.

Dacă sunteți abonat la Newsletter, veți putea primi notificări pe mail, atunci când sunt reduceri sau se reactualizează stocul. Starea comenzii efectuate poate fi -și ea- verificată oricând, doar accesând secțiunea „Comanda mea” și introducând numărul de comandă și adresa de email. 
Livrarea se efectuează prin curier rapid, în toate localitățile din România. Produsele sunt împachetate cu atenție și expediate în cutii de carton, care garantează transportul comenzii dvs. în bune condiții. Aveți la dispoziție plata ramburs la primirea comenzii sau plata online cu cardul.

Dacă, totuși, primiți un produs cu un defect, puteți lua legătura cu departamentul de servicii clienți, schimbul produselor urmând a se efectua gratuitDvs. veți primi contravaloarea produselor direct în contul bancar, în termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data înștiințării.
Pe site-ul oficial al magazinului, în categoria Serviciu Clienți aveți un ghid pentru orice nelămurire („Cum cumpăr?”, „Cerințe tehnice”, „Confidențialitate” și altele).

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Kurtmann.ro