Doamnele si domnisoarele care au rabdare sa coasa, sa croseteze, sa tricoteze, sa faca obiecte handmade si nu sunt multumite de oferta de produse si de preturile merceriei pe care o viziteaza aproape saptamanal, pot intra intr-un magazin online de unde sii pot achizitiona tot ceea ce au nevoie pentru creatii spectaculoase. Kreativshop.ro este merceria online care comercializeaza materialele si dispozitivele necesare realizarii unor creatii handmade impresionante.

De la masini de cusut la materiale textile, de la benzi de tricotat si crosetat la fire si articole necesare acestor indeletniciri precum si articole de brodat si minunate decoratiuni si accesorii, toate sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret.

Clientele trebuie doar sa isi lase imaginatia sa zboare, sa plaseze o comanda in functie de pasiunea si hobby-ul pe care il au si sa isi duca proiectele la bun sfarsit. De cele mai multe ori, doamnele si domnisoarele obtin si un venit frumusel de pe urma creatiilor handmade. Iar cu aceste rpoduse profesionale, veniturile pot fi rotunjite mai ales in preajma sarbatorilor cand oamenii cauta creatii deosebite, unice, care nu pot fi gasite pe piata.

Kreativshop este locul ideal din care oamenii isi pot achizitiona fire, ace, andrele, crosete, foarfece, chiar si masini de cusut, margele, paiete, fetru, vopsele pentru textile, ata decorativa, panza de brodat, precum si multe alte accesorii. Toate produsele apartin unor companii foarte cunoscute la nivel national si internatonal, de la Brother, Bernina, Elna, Merrylock pana la Prym si Freudenberg.

Modalitatea de cumparare este simpla, este necesara doar adaugarea produselor in cosul virtual, lansarea comenzii online, confirmarea acesteia numai dupa ce clientul si-a creat un cont unde a specificat si adresa de livrare. Transportul coletelor are loc oriunde in tara cu ajutorul serviciilorde curierat rapid. Produsele pot fi achitate in sistem ramburs la primirea coletului, cu ordin de plata sau cu transfer bancar, cu cardul sau cash la desiul societatii.