Ochelarii fac parte din viata oricui. Fie ca au sau nu probleme de vedere, oamenii poarta ochelari. Ochelarii de soare pot fi purtati de la varste fragede, iar cei de calitate nu afecteaza vederea ci o protejeaza de razele UV. Doamnele si domnii pun mare accent pe acest accesoriu care in primul rand vine in completarea tinutelor si in al doilea rand le confera o stare de incredere de sine. Konvayo.com este un magazin online specializat in comercializarea ochelarilor de soare si de vedere.

Pe site-ul Konvayo sunt disponibile cele mai prestigioase marci de ochelari si lentile de contact, garantand originea acestora. Produsele sunt recunoscute pentru performanta si calitatea acestora, dar si pentruca se incadreaza in preferintele clientilor. Ochelarii de soare pot fi selectati in functie de brand, de rama, de lentila, de fotografiile prezentate online. Ochelarii de vedere, pe de alta parte, sunt mult mai delicat de comandat. Acestia trebuie achizitionati in functie de reteta prescrisa de medic insa ramele sunt de buna calitate si lentilele la fel.

In oferta magazinului online sunt disponibili si ochelari sport, pentru cei ce practica diferite sporturi, fiind ideali pentru schiori si nu numai. Site-ul web este administrat de firma cu acelasi nume, Konvayo SRL, care isi are sediul in Suceava. Pentru a comanda orice pereche de ochelari de soare, este necesara si obligatorie inregistrarea pe site, in caz contrar reprezentantii firmei nu vor sti pe ce nume sau la ce adresa exacta trebuie salivreze produsele.

Preturile ochelarilor sunt exprimate in lei, includ taxele aplicabile, sunt accesibile. Plasarea si confirmarea comenzilor se face pe baza unei prescriptii avizate de un medic oftalmolog sau optician fara a se depasi termenul de maxim 6 luni. Livrarea produselor se face in maxim 10 zile lucratoare. In cazul neconformitatii produselor cu asteptarile clientilor, acestea se pot returna in 14 zile calendaristice. Toate produsele comercializate pe site sunt noi, provin din surse autorizate si beneficiaza de garantie legala pentru 24 de luni.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Konvayo.com