Posesorul unei mașini știe cât de importantă este aceasta pentru confortul său și pentru a avea o viață cât mai plăcută. Un autoturism ajută oamenii să se deplaseze dintr-un loc în altul fără prea mari eforturi, însă necesită permanentă întreținere și îngrijire. Pentru ca autoturismele să fie bine îngrijite, proprietarii pot accesa site-ul km100.ro și își pot alege piesele auto necesare, accesoriile, consumabilele și echipamentele cu ajutorul cărora să poată merge pe șosea liniștiți.

Tot la KM100.ro, clienții pot găsi accesorii moto, echipamente și accesorii pentru biciclete, accesorii ATV și QUAD și accesorii Off Road pentru cei mai curajoși dintre curajoși. Ceea ce este și mai interesant la acest site este secțiunea care, odată completată, deleagă experții companiei să sune potențialul cumpărător pentru a-i oferi cele mai bune sfaturi și pentru a-i întinde o mâna de ajutor. Prin urmare, aici pot fi găsite accesorii pentru camion, remorci, autoturisme, mașini 4×4, bike, dar și stickere auto, tuning auto și jante auto. Cele mai căutate rămân anvelopele auto, însă există și alte categorii care beneficiază de o atenție sporită, precum evacuările sport pentru mașini, suspensiile sport, foliile auto și farurile sau stopurile tuning. Mașina visurilor este la doar un pas distanță, cu accesoriile audio și multimedia, iluminatoarele auto și vopselele, uleiurile și aditivii de cea mai bună calitate, de la firme de renume în domeniu precum Castrol, electrice și polish auto, produse de întreținere, unelte, scule, dar și piese ajuto sh.

Costul de transport este de 18 lei, iar transportul gratuit se aplică pentru comenzile de peste 250 lei. Coletul ajunge de obicei la dvs în 2-3 zile lucrătoare. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea acestuia.
Km100 este un magazin online ce oferă tuturor doritorilor piese auto și accesorii de calitate, având o echipa tânără și cu multă experiență în relațiile cu clienții. Abordarea cumpărătorilor se face în mod individual, acest act de profesionalism fiind foarte important pentru ambele părți, totul rezolvându-se cu mult tact, calm și răbdare. Prioritatea numărul unu a experților acestui magazin online rămâne satisfacția clienților.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Km100.ro