Manichiura reprezintă în ziua de azi o adevărată carte de vizită pentru doamne și domnișoare în societate, la locul de muncă, la cursuri sau chiar în fața altor doamne, de aceea o simplă forfecuță pentru cuticule, o unghieră și un lac transparent nu mai sunt suficiente. Acum kiturile de unghii sunt mai mult decât necesare pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate impecabil sau să ofere o manichiură completă prietenelor, clientelor, apropiatelor. Pe site-ul Kitunghii.ro pot fi comandate kituri pentru unghii cu gel și pentru ojă semipermanentă, pensule și truse pentru machiaj, pensule pentru unghii și alte accesorii, geluri UV și kituri pentu unghii Acryl, lămpi și freze electrice profesionale. Cu un simplu curs și mult talent, femeile își pot pune în practică pasiunea pentru unghii atât în particular, cât și pentru a-și deschide propria afacere.

Reprezentanții magazinului online Kitunghii recomandă tuturor potențialilor clienți să își facă un cont pe site, să adauge în coșul virtual produsele și să aștepte livrarea în cel mai scurt timp. Contul se administrează foarte simplu, chiar și la pierderea parolei, dreptul de retur există în cazul în care produsul nu corespunde cu ceea ce era prezentat pe site sau cu așteptările și exigențele clienților. Accesoriile pentru manichiură și pedichiură, kiturile pentru tipsuri sau unghii false, vopselele acrilice și chiar sterilizatoarele UV, produsele de epilare sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-preț, din când în când existând oferte, reduceri și promoții substanțiale, mai ales pentru cei care se abonează la newsletter.

Reprezentanții acestui magazin online sunt în permanență la dispoziția clientelor, prin opțiunea trimiterii de mesaje, modalitățile de comandă fiind foarte simple și plata efectuându-se fie online, fie în sistem ramburs. Cu siguranță, produsele comandate online, kiturile de unghii cu tot ceea ce este necesar pentru o manichiură de vis sunt excepționale, fiind descrise în amănunt și având fotografii reușite și conforme cu realitatea. Costul de transport este 10 lei pentru Poșta Română și 15 lei prin curier rapid. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea acestuia.