Una din cele mai de succes companii la nivel international, Kika a fost fondata in anul 1973 si de atunci se bucura de succes in toate colturile Europei. De curand, acest lant de magazine a ajuns si in tara si isi bucura clientii cu mobila de cea mai buna calitate. Fiind un furnizor complet cu produse de buna calitate si servicii, acest magazin este disponibil acum si in varianta online la adresa Kika.ro, cu sloganul “totul sub un singur acoperis”. Serviciile sunt diversificate, complexe si s-ar putea spune chiar si compleze pentru ca includ montaj, masuratori, planificari computerizate, debarasarea mobilierului vechi iar lista poate continua.

Kika pune accent atat pe calitatea produselor cat si pe atitudinea angajatilor si pe incadrarea mobilierului in cele mai noi trenduri. Beneficiind de logistica moderna, reprezentantii acestui magazin online livreaza direct din spatiul de depozitare la domiciliul clientilor. Lunar, se livreaza zeci de mii de metri cubi de marfa si se implinesc sute de dorinte.

Concret, ce si cum pot comanda clientii din acest magazin online? Oferta de produse include mobila pentru dormitor, living, bucatarie, hol, chiar si mobilier pentru dining, pentru a amenaja biroul si camera de lucru sau chiar camera bebelusului sau a copiilor. Cum se realizeaza comanda? Rapid si simplu: din magazinul online clientii cumpara cu doar cateva click-uri. Dupa cautarea produsului dorit, acesta poate fi introdus in cosul de cumparaturi virtual alaturi de alte accesorii necesare, comanda se finalizeaza si apoi se confirma urmand livrarea in cel mai scurt timp posibil.

Clientii se vor bucura sa afle ca termenul de livrare este de doar cateva zile lucratoare si ca pot face plata fie online cu cardul, prin transfer bancar sau in sistem ramburs. Curierul va sosi la usa clientilor cu produsele comandate, fiind de datoria acestora sa le verifice pentru eventuale nereguli, deterorari din cauza transportului sau nepotriviri. In cazul in care clientii nu sunt satisfacuti de produsul primit, il pot returna intr-un termen de 14 zile calendaristice de la primire si primesc banii inapoi sau il pot schimba. Cu certitudine cine comanda o data din Kika, revine de fiecare data cand are de facut o investitie in acest sens.