Oamenii ar trebui sa puna mai mult accent pe o viata frumoasa si sanatoasa. Pentru a obtine un corp zvelt si un abdomen tonifiat, pentru a avea o stare de sanatate fizica si psihica perfecta, magazinul online Kettler.ro ofera cele mai bune echipamente pentru un antrenament in forta chiar in propria casa. Clientii isi pot cumpara echipamente si dispozitive pentru exercitii cardio si fitness, antrenamente de forta pe care le pot instala acasa, intr-o camera special amenajata in acest sens sau in propria afacere.

Kettler este magazinul online care asigura clientilor echipamente moderne, echipamente si accesorii de calitate germana cu un nivel foarte redus de poluare. Clientii pot cumpara atat en-gros cat si en-detail, beneficiind de suport din partea specialistilor. Produsele au o garantie de 24 de luni, beneficiind de interventii in service  ori de cate ori situatia o impune.

Practic, ce pot comanda clientii din acest magazin online sau in urma unei vizite in showroom? Benzi de alergat, biciclete de exercitii sau eliptice, steppere, aparate de vaslit, aparate multifunctionale de antrenamente de forta, mese de tenis de interior, accesorii si jucarii, precum si suplimente pentru cresterea masei musculare si pentru tonifiere.

Clientii pot plati produsele la livrare, online sau in rate fara dobanda, chiar si cu ordin de plata, cu garantia livrarii de 1 pana la 3 zile lucratoare. Costurile de transport sunt afisate in momentul plasarii comenzii iar curierul transmite clientilor telefonic ziua si ora livrarii pentru mai multa siguranta si confort. Fiecare produs in parte beneficiaza de un pret corect in raport cu calitatea de care da dovada dar si de o descriere amanuntita, precum si de fotografii foarte bine realizate, astfel incat clientul sa poata aprecia produsul inainte de a-l achizitiona. Descrierea include date tehnice, caracteristici, pret si fotografii, precum si review-urile clientilor si notele oferite de acestia dupa utilizare, pentru ca potentialii clienti sa isi faca o parere in privinta produsului pe care urmeaza sa il achizitioneze. Cele mai bune aparate la cel mai bun pret pentru sala de fitness de acasa pot fi achizitionate acum si online!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Kettler.ro