Orice femeie vrea sa se ingrijeasca asa cum se cuvine, sa se machieze corespunzator tinutei pe care o poarta si evenimentului la care ia parte. De aceea doamnele cauta produse cosmetice deosebite, prietenoase cu pielea si care au rolul de a ingriji si a infrumuseta. Kendrashop.ro este un magazin online care isi rasfata clientele cu programe personalizate pentru ritualul lor zilnic de infrumusetare dar si cu parfumuri deosebite. In magazinele Kendra din locatiile din tara specialistii isi asteapta clientele cu servicii de consultanta, machiaj dar si cu recomandari pentru ingrijirea tenului.

Magazinul online include numai parfumuri de cea mai buna calitate, apartinand unor branduri de renume la nivel mondial precum Bvlgari, Azzaro, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Givenchy, Hugo, Lacoste, Lacome sau Prada iar lista poate continua. In ceea ce priveste produsele de machiaj, acestea apartin unor branduri precum Bourjois Paris, Astor, Deborah, Clinique, Max Factor sau Rimmel London, Revlon sau L’Oreal.

Este foarte simplu pentru doamne si domnisoare sa isi comande produsele de machiaj si ingrijire potrivite: trebuie doar sa isi creeze un cont in magazinul online, sa aleaga unul sau mai multe produse pe care sa le adauge in cosul virtual de cumparaturi si sa finalizeze comanda. O data finalizata, comanda trebuie confirmata telefonic sau prin e-mail, urmand primirea produselor direct la domiciliu prin serviciile de livrare prin intermediul unei firme de curierat rapid.

In cazul in care la primirea comenzii clientele obserba nereguli, produsele se pot returna conform legii in 14 zile calendaristice. Insa cu siguranta nu va fi necesara returnarea produselor din considerente ale calitatii acestora pentru ca toate cosmeticele vandute online sunt de cea mai inalta clasa, apartinand unor firme care nu isi permit sa dea gres din acest punct de vedere in fata clientelor.

De acum aprovizionarea stocului de cosmetice si produse de ingrijire este mult mai simpla pentru ca aceasta nu mai implica drumurile lugi si timpul pierdut prin magazine ci doar apasarea unor butoane si consultarea paginilor online. Produsele Kendra sunt disponibile la un raport calitate-pret corect astfel incat orice femeie sa isi permita un ritual de ingrijire corect.