Unul din cele mai apreciate hypermarketuri din Romania la momentul actual pentru gama de produse proaspete si preturile imbatabile este Kaufland. Aici clientii pot gasi produsele necesare prepararii unei mese copioase, precum si rechizite, flori, produse pentru copii, haine pentru adulti, accesorii pentru casa si masina. Cu alte cuvinte, Kaufland este locul in care clientii isi gasesc toate cele necesare la cel mai bun raport calitate-pret.

De pe site-ul Kaufland.ro clientii nu pot cumpara nimic, insa pot gasi catalogul actualizat, retete noi si concursurile active. In plus, cei care cauta locatiile magazinelor din orsul lor sau din orasele vecine o pot face numai pe acest site foarte bine pus la punct. Kaufland face in mod constant oferte si reduceri atat la produse alimentare cat si non-alimentare. Iar clientii au nevoie de confirmarea ca pot achizitiona produsele de care au nevoie la cel mai bun pret.

Site-ul Kaufland include oferte, retete si concurusuri online precum si sfaturi din partea specialistilor. Recomandarile profesionistilor sunt apreciate de clienti, atat cele la produsele alimentare cat si la produsele non-alimentare. Nu este necesar ca oamenii sa poata face cumparaturi online ci este suficient sa poata viziona oferta si sa ia o decizie corecta pentru caminul si familia lor.

In perioadele Sarbatorilor legale, in perioadele mai aglomerate din an, site-ul Kaufland este fiarte accesat si plin de oferte si de informatii pretioase pentru clientii care se arata interessati intr-un anumit domeniu.

Clientii fideli ai magazinului se pot abona la noutati si vor fi rasplatiti cu oferte proaspete. Cei care isi fac un cont pe acest site vor avea numai beneficii si se vor bucura din timp de oferte. De la fondarea sa din 1930 si pana in prezent, Kaufland a adus bucurie si satisfactie clientilor si a reusit sa ii fidelizeze prin ofertele constante adresate clientilor si produselor proaspete si de buna calitate din magazin.