Un magazin online de încălțăminte, diferit de toate celelalte, Kampus.ro este locul ideal de unde cei cu probleme ortopedice, cei care au nevoie de recuperare, persoanele diabetice sau copiii care abia învață să meargă își pot procura încălțăminte și accesorii. Cu alte cuvinte, aici se comercializează piese de încălțăminte mai puțin obișnuite, de la pantofi și adidași ortopedici până la saboți medicali, ghete ortopedice pentru copii, încălțăminte postoperatorie și chiar încălțăminte pentru diabetici. Pe lângă toate aceste produse, sunt disponibile și șosete de bumbac, șosete tehnice, încălțăminte trekking, produse pentru întreținerea articolelor achiziționate, toate fiind ușor de comandat, din materiale de cea mai bună calitate care lasă pielea să respire și cel mai important, confortabile. Pantofii au un preț ceva mai ridicat decât cel de pe piață, însă cu siguranță sunt deosebiți și ajută persoanele în cauză să se recupereze, să se bucure de un mers sănătos și confortabil.

În cazul nepotrivirii mărimii, clientul are posibilitatea returnării produsului în 30 de zile de la livrare, cu garanția expedierii gratuite a unei alte mărimi și a rambursării imediate a valorii încălțămintei returnate. În plus, comanda se plasează simplu și rapid, fie online sau telefonic, cu garanția livrării în ziua următoare sau în maxim 2 zile lucrătoare în localitățile mai izolate din țară. Toată încălțămintea ortopedică este marca OrtoMed, are o durată lungă de viață, garantând consumatorului recuperarea. Pentru a comanda o pereche de încălțări, este suficientă accesarea site-ului, verificarea disponibilității produsului, adăugarea produsului în coșul de cumpărături (după o atentă analiză a descrierii acestuia și după ce sunt consultate și fotografiile), urmând verificarea mărimii produsului – să fie cea potrivită cumpărătorului -, conform tabelului de mărimi și nu în ultimul rând, confirmarea comenzii.

Cu alte cuvinte, chiar și persoanele cu o sănătate precară sau cu probleme ortopedice sau care țin de diabet își pot achiziționa acum încălțăminte conform nevoilor lor, mărimii pe care o poartă și preferințelor în materie de culoare, design, aspect estetic, punând cel mai mare accent pe starea de sănătate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Kampus.ro