Un magazin online menit să asigure liniștea și frumusețea ambientului care îi înconjoară pe oameni, Ka-internațional.ro poate fi cea mai bună alegere a persoanelor care consideră că armonia din locuință este foarte importantă și că decorațiunile interioare reprezintă o parte integrantă a unei case. De la tapet până la mobilier, de la draperii până la perdele și panouri, toate piesele de decor sunt disponibile în acest magazin online, o lume a desenelor, a culorilor, a texturilor.

Oferta magazinului Ka-International.ro este foarte variată, incluzând produse de excepție, ușor de cumpărat și de montat, cu o durată de viață foarte mare, potrivite clienților care pun preț pe lucruri de calitate.
Cum se comandă produsele din cadrul acestui magazin recunoscut pe plan național? În primul rând, după accesarea site-ului și găsirea produsului dorit, se alege unul sau mai multe lucruri destinate înfrumusețării locuinței, se adaugă în coș, se completează datele de facturare și se alege metoda de livrare cea mai bună, urmând confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor logistice.

Plata se face online cu cardul bancar, în rate fără dobândă sau prin transfer bancar și chiar se poate opta pentru plata ramburs, la livrare. Teoretic, livrarea produselor nu durează mai mult de 24-72 de ore în cazul în care sunt pe stoc, iar pentru produsele care nu sunt pe stoc, se va stabili un termen de livrare comunicat de un reprezentant al firmei. În unele condiții, când se depășește o anumită sumă a comenzii, livrarea este gratuită.
Perioada de retur garantată este de 30 de zile, iar suportul este asigurat de luni și până sâmbătă atât telefonic, cât și prin e-mail.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ka-international.ro