Magazinul Jysk este deja cunoscut in intreaga tara pentru ofertele pe care le are la produse pentru casa si gradina, la mobilie si la produse si decoratiuni de sezon. Magazinul online Jysk.ro prezinta clientilor toata gama de produse disponibile si le ofera acestora posibilitatea de a le comanda la domiciliu sau de a le rezerva in magazin. Pentru ca nu toti clientii sunt atat de norocosi sa aiba in orasul lor un magazin Jysk, exista oricand oportunitatea de a comanda online atat produse de mici dimensiuni precum decoratiuni cat si obiecte de mobilier de mari dimensiuni, perdele, produse pentru gradina sau pentru depozitare, accesorii pentru birou sau baie, etc.

Tot pe site exista o sectiune dedicata retelei de magazine din tara dar si o sectiune pentru clientii in pana de inspiratie care nu mai stiu cum sa isi amenajeze si aranjeze locuinta. Cele mai cunoscute marci din tara si de peste hotare isi prezinta produsele in acest magazin online, atat Pret Avantajos, Jutlandia, Wellpur, Dreamzone cat si Kronborh sau Hoie of Scandinavia. Clientii au oportunitatea de a-si spune parerea despre produsele Jysk achizitionate postand un review cat mai sincer pe pagina acestora. astfel vor ajuta si alti potentiali clienti sa descopere oferte potrivite bugetului si exigentelor lor, sa descopere punctele forte si cele slabe ale produselor respective.

Un magazin cu radacini scandinave, infiintat in 1979 in Danemarca, Jysk a cucerit de-a lungul celor catorva ani de cand este prezent in orasele din tara clientii care au asteptari mari de la obiectele pentru casa si gradina pe care le achizitioneaza fara a plati preturi exorbitante. In plus, tot online cei care isi cauta un job in domeniu il pot gasi pentru ca Jysk isi actualizeaza in mod constant oferta de joburi. Un alt lucru interesant despre magazinele Jysk este acela ca ofera garantii impresionante la saltele de 15 si chiar 25 de ani. In general, preturile produselor sunt accesibile iar din brosura online potentialii clienti se pot convinge de acest lucru. In preajma sarbatorilor sau a unor zile importante se fac reduceri substantiale la produsele din oferta online.

Magazine Jysk: Arad, Alexandria, Bacău, Baia Mare, Balș, Botoșani, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Drobeta Turnu Severin, Dorohoi, Făgăraș, Focșani, Galați, Gheorgheni, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Medgidia, Mediaș, Oradea, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Sărat, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Sebeș, Sfântu Gheorge, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Târgu Secuiesc, Timișoara, Tulcea, Vaslu.

Program: 10:00 – 21:00.