Copilaria este perioada marilor descoperiri, dar si a marilor pasiuni. Copiii pot faceo pasiune din orice, inclusiv din trucurile de magie pe care le vad la televizor sau la petreceri si cu care sunt familiarizati. Jucariesimagie.ro este un site foarte popular in randul tinerilor pasionati de magie dar si in randul parintilor care le sustin celor mici pasiunea. Pentru a invata sa faca trucuri cu care sa isi surpinda prietenii sau rudele la petreceri sau reuniuni, copiii trebuie sa aiba modele dupa care sa poata invata si cu care sa poata exersa.

Pentru jocurile de magie, cartile de joc sunt editii soeciale, pentru trucuri impresionante, la un pret mult mai mare decat un simplu pachet de carti de joc de la magazin, insa cu care se pot face mult mai multe. Pentru a achizitiona un set de carti de joc, clientii magazinului online Jucariesimagie au la dispozitie mai multe variante de design si de modele, peste 250 de modele disponibile pentru pasionati. Cei care sunt fascinati de magie, insa pot opta pentru jocuri de iluzionism, tenyo magic, trucuri cu monede sau cu inele, avand la dispozitie si tutoriale video explicite. DVD-urile cu efectele magiei explicate sunt foarte utile atat copiilor cat si adultilor pasionati de magie, pentru ca produsele sunt disponibile oricarei categorii sociale sau de varsta.

Jucariile pentru magie sunt de creativitate sau jucarii magnetice de lemn, iar reduceri sunt disponibile oricand pe site la anumite produse sau categorii de produse. Cat despre comanda, aceasta se face in cativa pasi simpli. Dupa alegerea produsului dorit, acesta se aseaza in cosul virtual de cumparaturi de unde se trece la pasul urmator, unde clientul are posibilitatea de a sterge produse, de a modifica cantitatile comandate sau de a adauga un cupon de reducere. Comanda este confirmata si apoi livrata in cel mai scurt timp posibil, direct la domiciliul clientului, plata urmand a se face in sistem ramburs, in numerar cu ridicre din Showroom sau in oricare alta varianta, spre exemplu prin card bancar Visa/ Mastercard.

In magazinul online Jucariesimagie din Bucuresti doritorii gasesc orice truc de magie si modele unice de carti de joc pentru a pune in practica ideile si talentele pe care le au. Magazinul are implmentat un sistem de loialitate, după fiecare comandă vei primi puncte care se vor transforma în reduceri de preț la următoarele comenzi. Livrarea gratuită se aplică la comenzile de peste 200 lei. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Jucariesimagie.ro