Ce le place cel mai mult copiilor? Sa se joace! Cu ce? Cu jucarii! Unde gasesc parintii cele mai frumoase, educative si ieftine jucarii? Pe site-ul Jucarie.ro! Aici sunt disponibile jucarii in functie de categoriile de varsta, de sexul copilului, de preferintele acestuia. Sunt disponibile asadar jucarii pe grupele de varsta: 0-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani, 7-9 ani, 9-14 ani, dar si 14 ani+ pentru ca si copiii mai mari se joaca.

Care sunt cele mai bine vandute jucarii? Din catalogul online, parintii prefera sa comande puzzle-ri, jocuri de societate, jocuri de lemn si bineinteles jucariile pentru bebelusi. Insa nici jucariile pentru fetite respectiv papusele si accesorii sau jucariile pentru baietei respectiv vehicule si accesorii nu sunt date la o parte. Sunt disponibile figurine, jocuri din reclame TV, jocuri magnetice si creative. Pentru a face o surpriza unui copil foarte sociabil, parintii ii pot darui jocuri de familie, de strategie, de societate celebre precum Nu te supara frate sau Monopoly.

Cei mai dichisiti pot comanda seturi de constructie sau LEGO seturi de constructie. Sunt disponibile jucarii de vara, articole pentru petreceri sau chiar laptopuri pentru copii si carti educationale. Comanda se face online, simplu si rapid. Clientul isi va crea un cont online, in care isi va oferi toate datele personale necesare livrarii. Apoi isi va alege produsul sau produsele preferate pe care le va introduce in cosul de cumparaturi, va confirma comanda si va astepta livrarea produselor care se face prin curierat rapid pe teritoriul Romaniei sau prin Posta Romana cu preturi accesibile. Comenzile cu valori mai mari de 150 de RON beneficiaza de livrare gratuita in decurs de maxim 5 zile lucratoare prin curierat rapid si 8 zile lucratoare prin Posta Romana.

Situat in judetul Covasna, municipiul Sf. Gheorghe, magazinul online jucarie si-a inceput activitatea in urma cu peste 17 ani, punand accent pe siguranta pentru utilizator, valoare educativa si calitate ridicata a produselor comercializate. In colaborare cu cei mai mari producatori in domeniu, D-toys, Hama, Tolo, Rukik’s sau Lego, acest magazin online ofera parintilor posibilitatea de a-si rasfata picii cu cele mai tari jucarii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Jucarie.ro