Majoritatea oamenilor care isi doresc un corp frumos lucrat, sanatate de invidiat, un stil de viata sanatos si placut merg la sala de fitness sau fac exercitii fizice. Magazinul online Johnsonfitness.ro ofera persoanelor care isi doresc aceste performante, indiferent de varsta, posibilitatea de a-si comanda la domiciliu echipamente fitness si de a transforma o camera intr-o mini sala de fitness pentru toata familia.

Johnsonfitness este o copanie specilizata in proiectarea, producerea dar si comercializarea echipamentelor fitness de inalta calitate, cu peste 40 de ani experienta pe plan international si o evolutie fulminanta. Sediul central al companiei este in Taiwan, fiind incadrat in primele trei locuri pe plan mondial, cu sedii in peste 60 de tari, printre care si Romania. Produsele comercializate in cadrul acestui site sunt printre cele mai sofisticate din lume, un amestec de robotica si forta de munca specializata. Concret, ce pot comanda clientii din acest magazin online? De la benzi de alergat si biciclete eliptice pana la biciclete, aparate de gimnastica la domiciliu sau rower, accesorii si chiar cabine sauna cu infrarosu. Practic, se pune mare accent pe sanatatea oamenilor, pe un aspect fizic de invidiat si o stare de sanatate foarte buna.

In ceea ce priveste expeditia coletelor, aceasta are loc in cel mai scurt timp, maxim 48-72 de ore pentru comenzile plasate online. Taxa de transport este zero pentru comenzile cu o valoare ce depaseste 2000 de lei. Practic, clientii isi pot pune bazele unei sali fitness la propriul domiciliu. La sosirea coletului, clientul trebuie sa verifice intehritatea ambalajului, numarul pachetelor care trebuie sa corespunda exact cu documentul de livrare si sa existe o factura de insotire pentru bunuri care trebuie pastrata. Plata aparatelor fitness se poate face fie prin transfer bancar sau in sistem ramburs, dar si prin card bancar online. Clientii isi pot cumpara aparate fitness si in rate, pentru ca sanatatea nu are pret si trebuie sustinuta prin orice metoda posibila. Pentru cei care isi doresc sa intre in reteaua Johnson Fitness, exxista posibilitatea de a deveni colaboratori in conditii foarte avantajoase.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Johnsonfitness.ro