Majoritatea femeilor optează pentru părul lung sau mediu, iar atunci când nu mai au răbdare să le crească părul sau au rămas fără podoabă capilară în urma unor tratamente sau afecțiuni, Jiva.ro este site-ul unde vor găsi tot ceea ce au nevoie pentru a avea mereu look-ul dorit.
Ce puteți cumpăra, mai precis, din magazinul Jiva? De la extensii de păr, peruci până la produse de îngrijire și accesorii, make-up sau fibre de păr. Jiva Boutique nu este un magazin simplu de accesorii pentru păr, ci mai degrabă un centru de consiliere în găsirea unei alternative la părul lung natural, de la perucile naturale la cele sintetice, de la extensiile de păr natural la cele sintetice, până la turbane și accesorii pentru păr ce aparțin celor mai importante branduri în domeniu.

Echipa de specialiști din Brașov și Constanța ajută cumpărătorul să înțeleagă ce anume i se potrivește în materie de peruci și să comande din magazin. Pe site, este disponibil și un ghid al perucilor, clientele beneficiază de consiliere și mentenanță, iar prețurile sunt accesibile. Unice în România, perucile Jiva arată întocmai ca podoaba capilară naturală, fiind disponibile în mai multe culori, create de celebri designeri pe piață internațională.

Magazinul de peruci comercializează și păr sintetic sub formă de mustață pentru bărbați, dar și diferite accesorii precum fileu pentru perucă, ace de cusut extensii, stative pentru perucă și așa mai departe. Comanda se face simplu și rapid, prin completarea unui formular online și confirmarea comenzii, ulterior produsele fiind livrate din stoc în cel mai scurt timp.

Așadar, dacă optați pentru o perucă deosebit de frumoasă și ușor de întreținut, aceasta poate fi comandată online, din magazinul Jiva.ro. Prin abonarea la newsletter veți primi o reducere de 20 lei valabilă la o comandă de peste 200 lei. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare, iar livrarea gratuită se oferă la comenzile de peste 200 lei. Termenul de returnare al unui produs este de 30 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Jiva.ro