Omul modern incearca sa tina pasul cu tehnologia prin orice mijloace. Descoperirile din ultimele decenii il ajuta sa obtina mai mult confort si siguranta, sa isi simplifice viata si sa fie la curent cu cele mai importante noutati doar prin intermediul unui dispozitiv, uneori atat de mic incat nici nu poate fi observat. Magazinul online Iuni.ro ofera clientilor oportunitatea de a comanda cele mai noi dispozitive de inregistrare, spionare, dispozitive inteligente, de supraveghere sau trackere, precum si telefoane si accesorii.

Concret, ce pot comanda clientii atunci cand viziteaza site-ul Iuni si care sunt motivele pentru care se afla aici? In primul rand, oamenii care ajung in acest magazin online au nevoie de mai multa siguranta, de inregistrarea unor imagini importante pentru viata sau cariera lor, de dispozitive care sa ii tina la curent cu tot ceea ce se intampla in lume sau cu progresele pe care le-au facut in anumite momente.

Clientii pot comanda camere spion pentru situatiile in care banuiesc o persoana apropiata sau un angajat de activitati dubioase, ochelari cu camera, ceasuri sau pixuri spion, detectoare si camere endoscop. Totodata, sunt disponibile si microfoane spion ascunse, dispozitive GPS tracker si bratari fitness care ofera informatii importante asupra progreselor facute in materie de sport.

Smartwatch-urile sunt dispozitive inteligente care nu numai ca arata ora exacta ci au functii mult mai importante, incluzand sincronizarea cu telefonul mobil. Camerele auto sunt importante pentru soferii implicati intr-un  accident sau martori la un accident, iar camerele de supraveghere sunt necesare pentru a proteja locuintele de hoti, pentru a observa orice neregula petrecuta si pentru  a scoate la iveala lucruri mai putin placute. Sunt disponibile in oferta magazinului Iuni si camere sport subacvatice, drone si telefoane si accesorii precum ochelari VR, casti Bluetooth, huse, carduri de memorie, boxe, etc.

Tot ce trebuie sa faca clientii este sa se inregistreze online pe acest site, sa isi creeze un cont oferind datele personale si de livrare, sa adauge in cosul virtual produsele necesare si sa confirme comanda. Pentru comenzile care depasesc valoarea de 499 lei livrarea prin serviciul de curierat rapid este gratuita, in caz contrar se plateste.