Itgstore.ro este unul dintre cele mai bune magazine online de echipamente B2B.(B2B se refera la tranzactiile comerciale online care au loc intre doua companii). Magazinul este unul cu vechime, activitatea sa începând din anul 2007. Încă de atunci magazinul a încercat sa ofere cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă companiile prin eficientizarea proceselor operaționale. Magazinul oferă soluții performante și viabile adaptate la nevoile curente. Valorile magazinului sunt: ambiția, corectitudinea, inovația, perseveranța, performanța și seriozitatea.

Cele mai importante categorii de produse prezente pe site-ul itgenetics.ro sunt cititoarele de bare, imprimantele, puncte de vânzare, terminale mobile, soluții software, consumabile, etc. Alte soluții regăsite pe site sunt legate de serviciile de imprimare și soluții complete. Magazinul are una dintre cele mai variate game de produse AIDC și POS.

Pentru cei care au dificultăți, magazinul oferă instalare și suport tehnic. Compania vă poate ajuta în instalarea echipamentelor, contracost se poate deplasa un specialist la sediul dvs.

Magazinul oferă de asemenea posibilitatea de închiriere a produselor precum echipamente, software sau soluții complete. Pot închiria produse persoanele juridice și persoanele fizice autorizate. Se pot înhchiria toate echipamentele din portofoliul magazinului. Valorea minima pe contract fiind de 500 euro + tva iar perioada contractuala este de 12-60 luni. Pentru mai multe informații cu privire la închiriatul produselor accesați această pagină.

Dupa ce ați comandat, puteți urmări statusul comenzii din contul de client în rubrica „Comenzile mele.” Livrarea se poate efectua prin curier rapid, termenul fiind de 24 ore. Produsele se pot livra de asemenea și în 3 ore, costul fiind de 36 lei, coletul va fi livrat în primele ore lucrătoare de program ale magazinului. Comenzile cu o valoare mai mare de 150 lei, beneficiază de transport gratuit. Garanția produselor difera în funcție de categoria din care fac parte, garanția medie fiind de 3-5 ani. Puteți returna un produs în termen de 15 zile. Pentru acest drept, trebuie mai întâi să completați formularul de retur în maxim 15 zile de la data ridicării produsului. Produsele se pot returna doar prin compania de curierat Fan Courier sau la sediul magazinlui.

Pentru mai multe informații cu privire la produse, știri, eveniment și sfaturi puteți vizita blog-ul magazinului la adresa itgstore.ro/blog. Magazinul pune de asemenea la dispoziția clienților o platformă de suport prin deschiderea unui tichet, mai multe informații despre suport prin tichet, aici.

Vezi reducerile din saptamâna aceasta pe Itgstore.ro