Punând bazele unei activități pe piața online IT&C în anul 2007, magazinul ItGalaxy a avut ca obiectiv oferirea serviciilor pentru segmentul de business. În prezent, site-ul afișeaza peste 40.000 de produse acoperind o gamă variată a produselor de IT, multimedia, entertaiment, gaming, electrocasnice, îngrijire personala, bricolaj, climatizare sau soluții de securitate. Produsele comercializate de magazinul ITGalaxy.ro sunt noi, sigilate, originale și se bucură de garanția specifică data de către furnizorul, producătorul sau distribuitorul oficial. În plus, 7 departamente și o echipă formată din oameni cu experiență profesională, se ocupă să câștige încrederea clienților prin seriozitate și promptitudine.

Dacă produsul achiziționat nu este ceea ce aveați nevoie, acesta poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice, fiind în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat și însoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat. În cazul în care produsul este nefuncțional sau prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit pe loc cu un produs funcțional, cu condiția anunțării în scris, în termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

În linii mari, ITGalaxy este o companie ce oferă unui potențial client produse de calitate înaltă și servicii ireproșabile. Plasarea unei comenzi online este mai sigură și mai comodă, iar în urma mai multor comenzi efectuate, veți avea șanse mari să beneficiați de comanda procesată imediat, reduceri și oferte promoționale, dar și posibilitatea de a avea o persoana dedicată cu care veți ține legătura.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe ItGalaxy.ro