Traditia populara romaneasca este una din cele mai frumoase din intreaga lume, cu o diversiatte care ar surprinde pe oricine. De la traditionala ie si portul popular pana la bucatele alese, toate sunt de maxim interes atat pentru romanii care stiu sa le aprecieze, cat si pentru strainii care vor sa plece din Romania cu o amintire pretioasa. Pe site-ul invietraditia.ro cu siguranta traditiile sunt inviate prin intermediul produselor disponibile pentru a fi achizitionate la cel mai bun raport calitate-pret. Portul popular pare sa fie cea mai apreciata categorie -aceasta fiind vedeta site-ului. De asemenea, articolele de piele sau accesoriile cu diferite motive traditionale sunt la fel de importante. In categoria “merinde” intra vinul romanesc dulce-acrisor, dulceata facuta dupa reteta bunicii, din produse naturale, precum zmeura, afine, soc, visine. Tot in categoria merinde intra si zacusca, ciocolata de casa, ceaiul sau uleiurile naturale. Cadourile populare ocupa un loc important pe site-ul Invietraditia, acestea constand in suveniruri ceramice, jucarii, clopotei, oua de Paste din lemn pictate manual, fluiere sculptate, pusculite de lut. Pentru copii, maestrii populari au creat jucarii de lemn precum trenulete, barcute, avioane, leagane si excavatoare, celebrul Remi, fluiere, iar pentru adulti variantele de cadouri includ farfurii de ceramica cu motive traditionale, vaze, linguri, iar lista poate continua.

Magazinul online Invietraditia ofera oricui doreste oportunitatea de a duce mai departe portul traditional si de a face o calatorie in timp printre obiceiuri, tehnici si obiecte cu semnificatii aparte, realizate de mesteri populari, modelate de maini iscusite si aducand un plus de frumusete si de energie pozitiva utilizatorilor. Livrarea produselor se face in cele mai bune conditii, fara ca acestea sa ajunga sparte sau ciobite, fara a fi deteriorate sau stricate, in cel mai scurt timp, direct la domiciliul cumparatorului si reprezinta o investitie foarte importanta. Ceramica de Horezu cu cocosul ca si element si simbol principal dar si iile populare cu motive traditionale isi merita cu prisosinta fiecare ban investit!

Costul de transport este de 18 lei, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei. Produsele vor fi expediate în maximum 48 de ore lucrătoare. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Invietraditia.ro