Interlink.ro este site-ul companiei cu acelasi nume care a aparut pe piata in anul 1997 pentru a satisface o gama cat mai larga de nevoi ale clientilor in ceea ce priveste echipamentele IT. Astfel, au fost dezvoltate o serie de servicii rapide si stabile, s-au extins si s-au diversificat stocurile si firma a devenit importatorul direct al produselor comercializate, crescand numarul de angajati si au ajuns in final sa garanteze pentru calitate. In anul 2016 Interlink avea o echipa de 30 de persoane specializate cu ajutorul carora s-a ajuns la o cifra de afaceri ce depaseste 2 milioane de euro. Atentia echipei s-a focalizat pe succes si astfel au fost multumiti toti clientii, portofoliul anual ajungand la 10000 de clienti care aleg produsele si serviciile interlink.

In afara de componentele si echipamentele IT la mana a doua, Interlink comercializeaza inclusiv produse refurbished. Comparativ cu produsele la mana a doua, cele refurbished au o garantie de 3 ani si vin cu Windows gratuit. Inca din anul 2005, Interlink este in programul Euro 200 unde alaturi de stat ajuta copiii fara posiblitati pentru a ramane in pas cu tehnologia si pentru a le facilita accesul la informatie si la educatie. Firma face fata foarte bine acestui program avand o experienta de 11 ani in care pentru 25000 de copii au fost facuti fericiti cu astfel de daruri.

Pentru a pastra legatura cat mai strans cu clientii, Interlink ofera transport gratuit tuturor persoanelor care cumpara produse in valoare de peste 150 de lei. Coletele sunt trimise prin firmele de curierat renumite la nivel mondial, pentru a ajunge rapid la destinatar. Toate produsele ajung rapid in orice loc din tara, in maxim 48 de ore coletele fiind la destinatar. Interlink este partenerul perfect pentru persoanele care vor tehnologie de calitate la preturi mici si in conditii avantajoase. Marea majoritate a produselor beneficiază de o garanție de 12 luni. Produsele comandate se pot returna în termen de 60 de zile. Pentru a returna un produse trebuie mai întâi să completați formularul de retur iar în termen de 72 de ore vi se va răspunde.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Interlink.ro