Pentru femei, conteaza foarte mult atat felul in care arata cat si felul in care se imbraca. Pentru a-si pune cat mai bine in valoare trupul si frumusetea, este important sa se imbrace conform constitutiei corporale, sa isi asorteze hainele cu accesoriile, articolele vestimentare si incaltamintea sa le reprezinte personalitatea. Pentru femei, site-ul Instastil.ro este locul ideal de unde isi pot face cumparaturile.

Pana nu demult, doamnele si domnisoarele obisnuiau sa se plimbe prin mall-uri, magazine de haine, sa isi caute articolele vestimentare conform marimii si culorii, sa simta textura materialelor, sa probeze. Acum, aceleasi doamne si domnisoare prefera cumparaturile online direct din magazinul Instastil, unde sunt comercializate atat obiecte vestimentare cat si incaltaminte. De la rochii pana la camasi, de la pantaloni pana la fuste, de la lenjerie intima sexy pana la incaltaminte si accesorii, chiar si costume de baie, oferta acestui magazin este foarte variata.

Pentru a comanda un anumit produs din oferta acestui magazin online, este necesar ca doamnele sa isi faca un cont de client, sa vizualizeze toate ofertele disponibile, sa adauge in cosul de cumparaturi cateva produse numai dupa ce au consultat tabelul de marimi si s-au masurat foarte bine. Apoi urmeaza finalizarea si confirmarea comenzii, dupa care aceasta este livrata la domiciliu un maxim 15 zile lucratoare, insa in realitate termenul este mult mai mic. Pentru comenzi mai mari de 299 de RON, taxa de livrare este zero. Pentru comenzi cu o valoare mai mica, taxa este de 15 lei.

In cazul in care produsul sau produsele comandate nu sunt in conformitate cu descrierea lor de pe site, nu se potrivesc ca si marime, au unele defecte din fabrica, pot fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, urmand ca doamnele sa isi primeasca banii in 7 zile lucratoare, cu conditia ca produsul sa nu fie rupt, purtat, sa nu miroasa urat, sa aiba eticheta si documentele cu care a fost trimis si sa fie ambalat corespunzator. Magazinul online Instastil asigura clientelor cele mai bune conditii de comandare a produselor si cel mai bun raport calitate-pret in acest sens!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Instastil.ro