Inpuff.ro este un magazin online ce face parte din gama de produse fashion. Magazinul își desfășoară prezența în mediul online încă din anul 2011. Produsele magazinului se adresează tuturor persoanelor, având un preț accesibil. Pozele produselor aflate la vânzare sunt create de către echipa foto a magazinului. Magazinul deține propriul studio foto. Magazinul își răsplătește clienții fideli printr-un sistem de fidelizare.

Toate produsele afișate pe site sunt fabricate în România. Magazinul oferă o gamă vastă de produse începând cu rochii, geci, pantaloni, sacouri, fuste, veste, pulovere, rochii de seara și ținute pentru activități diferite. Faptul ca magazinul are în gamă doar produse românești denotă calitate și prețuri optime privind raportul calitate-preț. Dacă aveți nelămuriri în privința marimei potrivite, puteți contacta magazinul la numărul 0377101420, vi se va oferii consiliere gratuită în alegerea mărimilor. Magazinul are de asemenea și un blog pe care se postează articole legate de modă, adresa blog-ului este blog.inpuff.ro.

În cazul în care produsul nu este pe placul dvs, îl puteți returna în termen de 14 zile. Dacă doriți să schimbați produsul, magazinul vă va livra gratuit noul produs. Magazinul oferă transport gratuit la comenzile de peste 300 ron. La comenzile din afara țării, transportul gratuit se asigură la comenzi de peste 300 euro. Trasportul în țările din Uniunea Europeană costă între 8 și 13 euro iar termenul de livrare 3-7 zile. Magazinul răsplătește noi clienți care își crează un cont, cu 3% reducere la comenzile următoare. La fiecare comandă vei primii puncte bonus, 100 de puncte bonus valorează 3 lei. Pentru fiecare leu folosit pe site, veți primii un punct. La o comanda de 300 ron, veți primii 300 de puncte, adică veți primii puncte în valoare de 9 lei. Atenție însă, punctele se pierd la sfărșitul fiecărui an. Pentru a putea folosi punctele aveți nevoie de minim 100 de puncte iar comandă trebuie să fie de minim 50 ron.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Inpuff.ro