ING Romania este o banca universala, cu un istoric impresionant, servind atat clienti persoane fizice, cat si persoane juridice prin cele trei divizii specializate: Retail Banking, Mid Corporate si Wholesale Banking. Sediul online al bancii se afla pe site-ul Ing.ro, locul in care clientii au oportunitatea de a-si face un card, de a-si deschide un cont, de a beneficia de servicii de internet Banking, de a-si deschide un credit de nevoi personale, imobiliar sau auto, dar si de a face economii. In plus, tot pe site clientii pot vedea care sunt sediile sucursalelor si ATM-urilor din apropierea locatiei in care se afla, pot consulta cursul valutar, valoarea taxelor si comisioanelor, dar si joburile disponibile in domeniu. ING Bank ofera persoanelor fizice servicii si produse in gama completa, 7 zile din 7 pe saptamana, 24 de ore din 24, dar si companiilor mari, multinationale si institutiilor financiare ceea ce au nevoie pentru a se dezvolta. Serviciile sunt compatibile atat cu nevoile companiilor mici, IMM-urilor si companiilor mari, celor care practica profesii liberale, persoanelor cu statut PFA, profesionistii oferind expertiza, solutii si experienta necesara.

Tot pe Ing.ro, clientii isi pot face un cont Home Bank unde se pot autentifica pentru a face tranzactii online direct de pe telefonul mobil, de pe tableta sau de pe laptop, de pe unul din dispozitivele de care se folosesc in permanenta. Acest serviciu este securizat cu 3 niveluri de securitate, asigurand clientii de faptul ca nimeni nu poate avea acces la tranzactiile financiare si la optiunile de economisire si creditare.

Una din cele mai interesante si mai usor de accesat platforme de online banking, Ing.ro ofera si persoanelor cu studii si experienta in domeniul financiar oportunitatea de a se angaja, de a gasi un loc de munca potrivit in orasul de resedinta, sau cu posibilitatea de relocare. Tot ceea ce trebuie sa faca aceste persoane este sa caute prin sutele de joburi puse la dispozitia lor de catre filialele ING.

Cele mai noi stiri din domeniul financiar, cele mai interesante informatii, cele mai sigure servicii si cele mai eficiente produse din domeniul financiar-bancar sunt usor de accesat in mediul online pe site-ul Ing.ro.