Bijuteriile sunt accesorii necesare oricarei doamne si domnisoare. Indiferent de tinuta aleasa, de cat de cocheta este femeia, de personalitatea acesteia, fara un inel, un colier, o pereche de cercei sau o bratara nu se simte completa. Magazinul online Indirabijoux.ro ofera doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a comanda online bijuteriile mult dorite. Toate bijuteriile sunt din argint de cea mai buna calitate, cu pietre semipretioase, foarte atent lucrate, cu detalii finute si elegante.

Dupa ce clientele vizioneaza toate ofertele site-ului, dupa ce analizeaza fiecare produs in parte care le atrage atentia, le adauga in cosul virtual si, dupa completarea datelor de contact si finalizarea comenzii, produsele sunt livrate in 24-48 de ore lucratoare. Transportul pentru comenzile mai mari de 150 de lei este gratuit iar in cazul in care produsele livrate nu corespund cerintelor si exigentelor clientilor, acestea pot fi returnate in 30 de zile.

Insa bijuteriile Indra denota autenticitate, libertate si curaj, calitate exceptionala, rafinament si eleganta, iar returnarile sunt atat de rare incat satisfactia clientelor este dovedita prin acest simplu fapt. Povestea Indra a inceput din dragostea unui grup de oameni pentru frumos, pentru bijuteriile sofisticate, aduse din Thailanda si Bali, din India si alte tari, lucrate manual, cu pietre pretioase intr-un stil vintage, chic sau bohochic.

Caseta de bijuterii va fi completa numai dupa ce cateva exemplare Indra sunt achizitionate iar la evenimentele importante acestea vor atrage toate privirile pline de admiratie ale celor din jur. Produsele 1+1 gratis sunt disponibile pentru doamnele si domnisoarele care vor sa faca si un cadou unei prietene sau care pur si simplu nu se pot multumi cu o singura bijuterie noua purtata. Inele finute, bratari dragute, coliere cu pandantive frumoase, chiar si brose toate sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pretnumai in magazinul online.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Indirabijoux.ro