Magazinul online Importdirect.ro reprezinta societatea Continental Commerce Import&Export SRL infiintata in anul 2010. Vanzarea produselor direct in mediul online a adus atat recunoastere acestei afaceri, cat si crestere si dezvoltare, fiind acum situata printre cei mai mari jucatori din Romania. In municipiul Gheorghieni poate fi gasit atat depozitul, cat si showroom-ul Importdirect, insa online, pe site-ul mai sus mentionat, clientii vor gasi toate produsele de care au nevoie, profesionistii ocupandu-se cu distributia acestor produse pe intreg teritoriul tarii. Reprezentantii companiei sunt o echipa de tineri profesionisti, seriosi si operativi care manifesta respect pentru clienti. Principalele motive pentru a alege Importdirect.ro si nu un alt magazin online includ cele mai bune preturi, colaborarea directa cu producatorii, existenta unei game foarte variate de detergenti si de produse cosmetice de la cele mai cunoscute branduri introduse pe piata. De asemenea, gama de produse ete caracterizata prin unicitate pe piata din Romania, fiind fabricate mai ales pentru pietele occidentale. Acest site se va dovedi un partener de nadejde, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, raspunzand celor mai mari exigente ale cumparatorilor.

Comanda minima ce poate fi plasata pe site este de 200 de lei, iar pentru valori ce depasesc 3000 de lei, transportul este gratuit. Pentru cei ce doresc sa vada ce produse noi sunt pe stoc, abonarea la newsletter se va dovedi cea mai buna alegere. Practic, de pe acest site clientii pot cumpara produse casnice, detergenti, produse pentru ingrijirea parului si a corpului, deodorante, parfume, produse de machiaj, precum si seturi de produse.

Toate acestea apartin celor mai cunoscute marci de pe piata internationala, printre care merita enumerate Ace, Adidas, Ajax, Ambi Pur, BU, Beyonce, Clin, Corega, David Beckham, Dove, Fa, Elseve, Gliss, iar lista poate continua. Pentru aprovizionarea cu marfa a magazinului sau pentru aprovizionarea cu produse de curatenie si detergenti a locuintei o data la cateva saptamani, magazinul online ImportDirect.ro sta la dispozitia clientilor de toate categoriile sociale si din toate categoriile profesionale.Produsele de cea mai inalta calitate, apartinand unor companii de renume international sunt disponibile acum si in varianta online.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Importdirect.ro