Una din principalele preocupari ale omului modern in ziua de azi este sa faca economie. Economia la energie electrica este foarte importanta in viziunea unora. De aceea, cauta solutii mult mai ieftine de iluminat, aparate electrocasnice incadrate intr-o clasa de eficienta energetica ridicata, cu alte cuvinte incearca sa nu mai plateasca atat de mult aceasta facilitate. Daca pana nu demult, becurile consumau foarte mult, suficient de mult incat sa reprezinte o grija constanta a oamenilor sa le inchida ori de cate ori paraseau o incapere, chiar daca reveneau dupa cateva minute, acum exista solutii de iluminat mult mai ieftine si mai eficiente. In magazinul online http://iluminat-ieftin.ro/ clientii pot gasi solutii de iluminat inteligent cu LED-uri. Produsele disponibile in magazinul online includ aplice LED, lustre LED, plafoniere si spoturi LED, proiectoare LED, becuri cu LED, benzi LED, module si tuburi cu LED, precum si panouri solare sau solutii de iluminat stradal cu LED. Tot pe site clientii vor gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de folosirea LED-urilor, precum si informatii utile despre LED-uri.

Magazinul online este un proiect inceput in anul 2008, in urma cu peste un deceniu, in parteneriat cu un producator italian de sisteme solare, SUNERG, si prezinta o gama larga de peste 500 de produse cu livrare direct din stoc in 24 de ore fara a astepta confirmare de la furnizori. Produsele sunt selectionate pe baza unei testari directe in laboratoare, iar pe site sunt prezentate in permanenta modele noi la cel mai bun pret.

Comandarea produselor se face simplu si rapid, prin simpla creare a unui cont pe sitesi adaugarea acestora in cosul virtual. Dupa confirmarea comenzii, produsele sunt livrate in cel mai scurt timp. Plata se poate face cu cardul online, in sistem ramburs, cu OP sau prin Trezoreria Statului. In plus, livrarea este gratuita in Bucuresti si Cluj Napoca, iar in restul tarii pretul transportului este de 15 lei. Toate produsele sunt insotite de garantie, iar in cazul in care clientii nu sunt multumiti sau doreau sa cumpere altceva, pot returna in termen de 30 de zile produsele si pot primi banii inapoi.