Niciun metal pretios nu se poate compara cu aurul. Aurul este una din cele mai importante investitii pe care o pot face oamenii. Fiind un material cu un puternic impact asupra aspectului fizic si asupra vestimentatiei, bijuteriile din aur sunt preferate deopotriva de catre doamne si domni. Pentru ca fiecare bijuterie are povestea ei si pentru ca acea poveste se continua cu succes pe trupul purtatorului, reprezentantii magazinului online Ilexgold.ro pun la dispozitia tuturor doritorilor bijuterii din aur atent lucrate, atat simple cat si cu pietre pretioase si bineinteles clasicele verighete.

Acum comandarea unei bijuterii din aur este foarte simpla! Clientii nici macar nu mai trebuie sa se deplaseze in magazin, ci pot alege online modelul care ii intereseaza, pot consulta tabelul de marimi pentru a fi siguri ca bijuteria va fi nu numai frumoasa ci si pe marimea lor si pot comanda doar pe baza descrierilor si fotografiilor online prezentate pe site-ul Ilexgold. Concret, ce fel de bijuterii pot fi comandate din cadrul acestui site? Orice tip de bijuterii, de la inele si cercei pana la bratari, seturi si pandantive, coliere si lanturi, pana la bijuterii pentru copii si ceasuri, toate din aur.

In plus, in cadrul magazinului online exista o oferta foarte bogata de inele de logodna cu pietre semipretioase si cu diamante, dar si verighete pentru miri fericiti, plus o intreaga selectie de bijuterii de argint. Masura inelului poate fi imediat aflata cu ajutorul unui ring-sizer si instructiunilor din sectiunea cu acelasi nume de pe site. Exista posibilitatea de a comanda verighetele potrivite pentru nunta de vis, cu detalii nobile de aur si pietre pretioase, care vor ramane pe degetele si in inimile mirilor pentru tot restul vietii. Verighetele arata foarte bine, sunt atent lucrate, realizate din aur alb si aur galben, in combinatie sau separat, simple sau cu diferite motive incrustate, la un pret foarte bun. Bijuteriile vin si cu o garantie de cateva luni bune si cu garantia transportului gratuit la comenzi a caror valoare depaseste 400 de lei.

Asadar, pentru a comanda cele mai frumoase bijuterii de aur, clientii sunt invitati in magazinul online IlexGold de unde cu siguranta nu vor pleca fara a adauga in cos ceva.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Ilexgold.com